Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשמוע חוות דעת על הרכבים הנל,אם למישהו יש ניסיון איתם..

ברשותי 70K שקלים כך שההתלבטות היא לגבי שנתות 03-04...

**במידה ויש רעיונות נוספים לרכבים טובים בסכום דומה אשמח לשמוע הצעות...:)

חשוב שהרכב יהיה חזק (2000 מינימום!!) ולא קטן מידי.. נוחות חשובה מאד.

תודה מראש,

marksab.

פורסם

תבדוק את עלויות הביטוחים לשני הרכבים , יכול להיות שכאן תיהיה ההכרעה כי חברות ביטוח שונאות לבטח הונדות ,

אבל מבחינת איכות והיתנהגות הייתי הולך על ההוהנדה (שונא מאזדות)

פורסם

גם אני הייתי מעדיף הונדה אקורד על פני מזדה 6, מבחינת מראה, מבפנים ומבחוץ.

מבחינת נסיעה - יש לי ניסיון על שתיהן, אך מועט. במסגרת הניסיון המוגבל האמור - גם כאן לדעתי האקורד עדיפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קח בחשבון שהאקורד יחסית ספרטנית בהשוואה ל6.

עלויות האחזקה שלה גבוהות יותר,נוחות הנסיעה בה לא נעימה(במיוחד במהירויות נמוכות).

ה6 היא פשרה טובה של ביצועים,התנהגות,אבזור ונוחות וכמובן מחיר.

בשורה התחתונה אם אתה אוהב לנהוג קנה מונדיאו דור קודם(02-07)הגה מעולה,שקטה,מאובזרת,נוחה,מרגישה איכותית.

פורסם

תודה על ההצעות חברים, למרות שהייתי מעדיף את האקורד נפל בחיקי עסקה שלא יכולתי לסרב לה...

מאזדה 6 שנתון 2005 לוקצ'ורי (כחולה אמנם...:roll: לא אהבתי את הצבע) במצב מ-צ-ו-י-ן!!!!

ושמעו לשוס הכי חזק... היא עם 17,000 אלף קילומטר!!!! :)

רכב חדש למדי... בכל אופן,תודה על ההתייחסות המהירה..

תודה מראש,

marksab

פורסם

הלוואי וזה נכון, לא משנה כמה הרכב נראה שמור, תמוהה במקצת שרכב יעשה רק 4K בשנה.

המלצתי אלייך - תאמת את הקילומטראז' של הרכב מול הטיפולים שעבר במוסך.

בהצלחה

פורסם
הלוואי וזה נכון, לא משנה כמה הרכב נראה שמור, תמוהה במקצת שרכב יעשה רק 4K בשנה.

המלצתי אלייך - תאמת את הקילומטראז' של הרכב מול הטיפולים שעבר במוסך.

בהצלחה

תודה על הדאגה איש יקר, אך מחר הבדיקה ונדע הכל... הרכב הוא מנכה בן 85, ומעבר לכך ברגע שפתחתי את מכסה המנוע

נדהמתי לראות מערכת נקייה לגמרי,ממש כאילו הרכב יצא עכשיו מהחברה.. אני לא מומחה גדול, מחר אנשי מקצוע יתנו לי

חוות דעת נוספת.. דרך אגב, מישהו יודע כמה עולה לעשות צ'יק בנקאי?!? הוא דורש את זה..

פורסם

מנוע רחוץ צריך להעלות חשדות. מנוע (וכל הגומי והפלסטיק,חוטים,צינורות,מזרון בידוד אקוסטי במכסה,מצבר..) לא צריך לרחוץ, לא תראה הוראות לרחיצה בשום טבלת טיפולים של אף יצרן לכל אורך חיי האוטו.

פורסם
תודה על הדאגה איש יקר, אך מחר הבדיקה ונדע הכל... הרכב הוא מנכה בן 85, ומעבר לכך ברגע שפתחתי את מכסה המנוע

נדהמתי לראות מערכת נקייה לגמרי,ממש כאילו הרכב יצא עכשיו מהחברה.. אני לא מומחה גדול, מחר אנשי מקצוע יתנו לי

חוות דעת נוספת.. דרך אגב, מישהו יודע כמה עולה לעשות צ'יק בנקאי?!? הוא דורש את זה..

שיהיה לך בהצלחה בבדיקה.

אני פעם מצאתי רכב בן שנתיים וחצי עם 5600 ק"מ ואישה זקנה שבכלל לא נסעה.

צ'ק בנקאי עולה בסביבות 50 ש"ח, תלוי באיזה בנק אתה.

אם אתה רוצה לקחת פחות סיכון (צ'ק בנקאי פתוח שווה ערך לכסף מזומן), כדאי מאוד להוציא את הצ'ק עם שם המוכר ות.ז. שלו.

כך אתה תהיה בטוח שרק הוא מפקיד אותו.

בהצלחה

פורסם
שיהיה לך בהצלחה בבדיקה.

אני פעם מצאתי רכב בן שנתיים וחצי עם 5600 ק"מ ואישה זקנה שבכלל לא נסעה.

צ'ק בנקאי עולה בסביבות 50 ש"ח, תלוי באיזה בנק אתה.

אם אתה רוצה לקחת פחות סיכון (צ'ק בנקאי פתוח שווה ערך לכסף מזומן), כדאי מאוד להוציא את הצ'ק עם שם המוכר ות.ז. שלו.

כך אתה תהיה בטוח שרק הוא מפקיד אותו.

בהצלחה

תודה רבה לכולכם, הרכב עבר בדיקה יסודית ב-מ.מ.מ רמת גן, יצא נקי לגמרי חוץ משריטות שהיו בדלת ימין לא היה למוכן מה להגיד..:) שאל את בעל הרכב אם הוא נסע רוורס 4 שנים! LOL

מחר העברת בעלות וזהו.. מזל טוב לי!! :)

מישהו יודע על חברת ביטוח אמינה וזולה?? 4440 למקיף+חובה,מחיר טוב היום?!?

ד"א- ציק בנקאי כיום עולה 13.90... כמובן שנרשם לפוקדתו של המוכר.

• תוכן חדש...