Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין את דעותיכם לגבי שילוב סאב כפול

כלומר התקציב הינו עד 1600 ש"ח לזוג מה שאומר 800 ש"ח לסאב (רצוי אפילו קצת פחות אם יש מה ששווה תתמורה)

הנתונים סאב 12" עד 400RMS לסאב.

הבקשה מתייחסת לסאב חדש שלדעתכם שווה את התמורה למחירו.

כמו שאמרתי אם יש אפשרות לסאב שזול במעט מהתקציב ושווה את התמורה לא פחות מהייקר גם בשמחה.

בתודה מראש אדם.

:roll:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו לי כמה וכמה רכבים

הדפיקה של סאב ייחיד ברכב כמו שיש לי קיום A-6 לא כל כך תורגש בגלל האיטום "הרגיל" ברכב כלומר הרכב זקוק למכה מכה בכדי שיורגש.

(זה משהו שבדקתי ו... אין זה כבר נשאר בי אחרי שהרגשתי)

לא נפתח עוד ועוד זאת הדרישה שאני מבקש כמובן ואני ישמח לשמוע המלצותיכם.

בתודה מראש

אדם

פורסם

לא בהכרח!

חברים באמת לא שאני עושה לכם טובות חס וחלילה אלא מבשק את עזרתכם והיידע שלכם

אז מה שביקשתי זה המלצה לסאב עד 800 ש"ח ורצוי אף פחות השאלה למעלה נא לא להרבות בשאלות איך ולמה

אני בטוח כשאני יהיה באזור הכיוונים אני יפנה אליכם ועוד.

בתודה מראש

פורסם

גם אני ממליץ על אססין כפול :-)

ואם לא, אז 2 P2.

נ.ב

STAS-S, אני חייב לשמוע את המערכת שלך (במיוחד כשראיתי שיש לך את האדייר אודיו שיבה :-P)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האסאסין עד כמה שזכור לי מוצהר 250 יכולת ספיגה אבל עד כמה שידוע לי הוא גם ירגיש נוח עם 500...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי ממליץ לך על שני סאבים של חברת Id,יצא לי לשמוע אצל מישהו שניים כאלו וזה נשמע טוב,טוב מאוד אפילו.

אתה יכול לקחת שני סאבים מדגם id בגודל 12'' ואפילו תישאר עם עודף שך כ-100 ש"ח:lol:.

בעיקרון הם דורשים 250 וואט rms והם באים בתצורה של סליל כפול ככה שלא אמורה להיות לך בעייה של התנגדויות.

עם אני זוכר נכון אז יש כאן בחור בפורום שיש לו שני סאבים של id והוא מרוצה,אם אני לא טועה קוראים לו אמיר והכינוי שלו זה mr.sub הנה קישור לפרופיל שלו: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?find=lastposter&t=251948

אתה יכול להתייעץ איתו ולקבל מידע נוסף.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אתם טוענים שהם מוצהרים 250RMS

מה ואני ייתן להם 400 ולא יינזקו? קשה לי להאמין אני לא רוצה לשלוח אותם בטרם עת.

אז..

למי שיש הצעה והמלצה על סאב רצוי שייצרף קישור של הסאב וכמובן מחיר!!!

אני חוזר 2 סאבים כל 1 400+- RMS בבקשה.

• תוכן חדש...