Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני שם לב שלאחר שאני צורב קבצים, אין באפשרותי להעתיק אותם בחזרה למחשב.

אני אנסה למקד את הבעיה והסימפטומים.

הקבצים תקינים ועובדים ישירות מהDVD, על PC ועל MAC

בין אם אני צורב אותם על הPC בעזרת NERO, או על הMAC, תהליך הVerify נכשל, אך כאמור הקבצים תקינים לאחר הצריבה.

כרגע מדובר רק בצריבות על מדיות DVD.

אני דיי שולל את אפשרות הצורב התקול, מפני שזה קורה לי בשני מחשבים. האם הבעיה בקבצים? למרות שהם תקינים? (עובדים מצויין מהHDD, וישירות מהCD)

אשמח לעזרה בנושא,

תודה !

!AWDSOME

פורסם

למה אתה בכלל עושה VERIFY ? בזבוז זמן.

באיזה גרסה של NERO אתה משתמש? תבדוק על עוד מחשבים וחזור לדווח

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

התחלתי לעשות VERIFY בגלל ששמתי לב שאין לי אפשרות להעתיק בחזרה את הקבצים.

יש לי 203GB פנויים על הPC, ו 187GB על המק, נראה לי מספיק :)

NERO 8.2.8.0.

עוד נתון שאולי יהיה רלוונטי, זה קורה גם במצב של צריבת קבצים גדולים (4GB+) בפורמט UDF, וגם בריבוי קבצים על פורמט ISO.

המדיות הן DVD+R 4.7GB

!AWDSOME

פורסם

אתה צורב על מהירות גבוהה? אם כן יכול להיות שזה הגורם לבעיה.

וגם אני תמיד עושה verify, מה רע בזה? אם הוא נכשל זה אומר שהצריבה לא יצאה טוב, זה שרואים את שמות הקבצים בדיסק לא אומר שהם תקינים.

פורסם

הם תקינים מהבחינה שהם ניתנים להרצה. אם מדובר בסרט למשל, אני יכול לצפות בו ישירות מהדיסק.

אני אנסה על מהירות נמוכה יותר.

!AWDSOME

פורסם

מדובר בבעיה נפוצה של שימוש במדיות (דיסקים) זולים וצריבה במהירות גבוהה.

דבר ראשון אם מדובר במידע חשוב תמיד תצרוב במהירות נמוכה,כמה שיותר נמוך ככה יותר טוב.

במדיות DVD מניסיון רצוי לא לעבור את X8 והרבה פעמים גם זה יותר מידי.

בנוסף ממליץ לקנות מדיות זולות לדברים כמו סרטים וכו ומדיות יקרות וטובות לגיבויים ודברים חשובים

פורסם

ניסיתי לצרוב על המהירות הנמוכה ביותר (X4), אך ללא הועיל :| הסימפטומים נשארים זהים.

האם יש למישהו עוד כיוונים?

!AWDSOME

פורסם

נסה להתקין מחדש את הנרו, גירסאות 6 ומטה לא יציבות במיוחד ודורשות החלפה אחת לכמה חודשים- מניסיוני האישי , של חבר ושל העבודה.

נסה גם לצרוב על מדייה מסוג אחר, לא זה שאתה קונה בד"כ. אם הצורב ישן, נסה לקנות את האחרונה שאתה זוכר שעבדה טוב.

אם הצורב חדש, לך לחנות וקנה סילבר-ליין (למשל).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...