Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור על נגרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני נוסע ליד הבית ובאחד הרחובות הקטנים יש פקק שבדרך כלל אין שם אחרי התקדמות איטית אני מגלה שמישהו החליט לעשות פרסה איפה שאסור ובגלל שיש לו נגרר אין לו מושג איך לצאת מהתסבוכת שהוא נכנס אליה.

הרחוב צר והוא היה צריך לנסוע כמה פעמים רוורס וקדימה ורואים שאין לו מושג למה הנגרר לא הולך לפי ההגה ובקיצור מעל לחמש דקות הבן אדם נוסע קדימה ואחורה ובסוף הוא עלה על המדרכה נתקע עם הנגרר בעמוד שהראה שאסור לעשות פרסה ויצא משם.

ועכשיו לכמה שאלות:

האם חוץ מהכמה שקלים שמשלמים במשרד הרישוי בכדי לקבל אישור להתקין את הוו אין שם דבר אחר שצריך לעשות? אולי קורס?

אם אין אז אני חושב שצריך לעשות קורס של כמה שעות כי זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בקושי של נהגים עם נגררים.

תנו דעתכם

פורסם

הקורס הוא פשוט, הגה מסובב ימינה הנגרר הולך שמאלה, הגה שמאלה, נגרר זז ימינה.

זה לא קל אבל שכל אחד ימצא זמן מתאים למצא חניון ריק ולהתלמד שם (שלא יבוא שוטר ויתן דו"ח על התפרעות)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הקורס הוא פשוט, הגה מסובב ימינה הנגרר הולך שמאלה, הגה שמאלה, נגרר זז ימינה.

זה לא קל אבל שכל אחד ימצא זמן מתאים למצא חניון ריק ולהתלמד שם (שלא יבוא שוטר ויתן דו"ח על התפרעות)

התפרעות? :( עם נגרר? :? ב-5 קמ"ש? :oops: ברוורס? :shock:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
היום אני נוסע ליד הבית ובאחד הרחובות הקטנים יש פקק שבדרך כלל אין שם אחרי התקדמות איטית אני מגלה שמישהו החליט לעשות פרסה איפה שאסור ובגלל שיש לו נגרר אין לו מושג איך לצאת מהתסבוכת שהוא נכנס אליה.

הרחוב צר והוא היה צריך לנסוע כמה פעמים רוורס וקדימה ורואים שאין לו מושג למה הנגרר לא הולך לפי ההגה ובקיצור מעל לחמש דקות הבן אדם נוסע קדימה ואחורה ובסוף הוא עלה על המדרכה נתקע עם הנגרר בעמוד שהראה שאסור לעשות פרסה ויצא משם.

ועכשיו לכמה שאלות:

האם חוץ מהכמה שקלים שמשלמים במשרד הרישוי בכדי לקבל אישור להתקין את הוו אין שם דבר אחר שצריך לעשות? אולי קורס?

אם אין אז אני חושב שצריך לעשות קורס של כמה שעות כי זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בקושי של נהגים עם נגררים.

תנו דעתכם

פתרון פשוט (לנגררים לא כבדים) - אם כבר הוא נכנס למצב הדבילי הזה : לנתק את הנגרר , לעשות פרסה , לסובב את הנגרר על צירו ,לרתום אותו, שלום ולהתראות.

פורסם

ועכשיו לכמה שאלות:

תנו דעתכם

פתרון פשוט (לנגררים לא כבדים) - אם כבר הוא נכנס למצב הדבילי הזה : לנתק את הנגרר , לעשות פרסה , לסובב את הנגרר על צירו ,לרתום אותו, שלום ולהתראות.

השתגעת?

לרדת מהאוטו?

:roll:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

ועכשיו לכמה שאלות:

תנו דעתכם

השתגעת?

לרדת מהאוטו?

:roll:

חלילה , עדיף לעשות מעצמך צחוק מאחרי ההגה... :?

• תוכן חדש...