Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגשים לקניית פוקוס/307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחרי התלבטויות ארוכות וקריאה מרובת שעות באינספור הודעות בהיסטוריה של הפורום החלטתי לקנות פוקוס או 307 עם עדיפות לפוקוס, תלוי מי מהם אמצא ראשון שיתאים לי. התקציב הוא עד 45K כך שמדובר על פוקוס סביב שנה 2004 ו-307 סביב שנה 2003.

האם יש דגשים מיוחדים לדברים שכדאי לשים לב אליהם בשנות הדגם האלו ? האם יש סביב השנים האלו דגמים בעיתיים מיוחדים, או שבשנה קרובה אליהם הרכב עבר מתיחת פנים כלשהי וכדאי לי לקפוץ שנה קדימה או לשים לב לא לקפוץ שנה אחורה ? תקלות נפוצות שכדאי לשים לב אליהן ? דברים מסויימים שדורשים התייחסות בהיבט של המחיר ?

תודה לעונים !

פורסם

307 עדיף מנוע 2 ליטר.

מנסיון עם שני רכבים ועם C5 עם אותו נפח, תושבות מנוע אחרי 4 שנים כבר לא אי אי אי, ב 307 החדשה שלי המוכר החליף תושבת מנוע, ב C5 הקודמת שהייתה לי , זה נפל עלי.

307 משנות הייצור הראשונות , 2002 - 2003 , תבדוק שידית COM חוזרת למקום תמיד אחרי סיבוב. וכמובן הגיר, בדוק הסטוריית טיפולים.

שתיהן עברו מתיחת פנים באיזור שנת 2005 אם אני לא טועה.

לא מכיר מחלות של פוקוס כי לא הייתה לי. חברים בעבודה שנוסעים על הפוקוס לא מתלוננים. (להפך). הרכב מבקר במוסך ברוב המקרים רק לטיפולים שנתיים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...