Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר חברה גדול או לא זה לא משנה לי לבנתיים...

זה פרויקט ראשון שלי על האוטו! יהיו שינויים בהמשך...

ברור שהמאוורירים מחולקים לאלה שמוציאים ואלו שמכניסים...

אז כדאי לקבע את ההארד דיסק למארז עצמו לפי מה שהבנתי...אבל השאלה שלי היא אם הוא חייב להיות בשכיבה? או שהוא יכול להיות גם על הצד?

באמממת???? מה אתה אומר???

:-o:lol::-P

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי יש הרדיסק סטנדרטי לא של נייד, במצב עומד

צמוד למארז מהודק טוב

והדבר היחיד שעשיתי זה לרפד את החלק התחתון שלו וקצת מהצד עם חתיכת ספוג קטן כדי כן למנוע קצת זעזועים

לא יותר מזה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

לדיסקים של שרתים (בעיקר במארזים של IBM סדרות X רואים את זה מאוד יפה) הHD יושב בתוך מסילה שמחוברת למארז בעזרת גומיות. לחלק מהשרתים יש גם מתקן ג'יירוסקופ לכונן הקשיח, אבל מדובר על דיסקים בגודל סטנדרטי ולא למחשבים נישאים.

אתה יכול להרכיב את הHD שלך על לוחית נחושת - מתחת ללוחית הנחושת להרכיב משטח דק של ספוג - לא צריך יותר מ5 מילימטר.

הכונן הקשיח תפוס בלוחית והלוחית תפוסה דרך הספוג במארז - אני קורא לזה ג'יירוסקופ DIY.

אתה יכול לתפוס את הלוחית ללוח בצורה כזו שאתה עושה בה 4 חורים בקצוות ובאמצע שלהם אתה דופק מסמר בכל אחד - ככה הלוחית אפילו לא תפוסה - אלא רק מודבקת (הספוג מודבק לתחתית המארז בדבק מגע כדי שהלוחית לא תקפוץ) ואין שום מגע בין הלוחית למסמרים אבל הם מספיק גבוהים בכדי שבשום מקרה היא לא תעבור אותם (גם ככה הספוג מודבק) ואז יש לך ג'יירוסקופ אמיתי לכל דבר באפס עלות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה יכול לצרף איור לקונספט שלך לחללית למאדים:D?

Mitsubishi king

פורסם

קצת קשה אבל אני אסביר

תיקח לוחית נחושת ותדאג שהשטח שלה יהיה רחב וארוך יותר מזה של הכונן הקשיח בערך בס"מ אחד - ממש לא צריך יותר.

בלוחית הנחושת, בקצוות - תקדח ארבעה חורים - לברגים או מסמרים, מה שתבחר.

תחבר את הכונן הקשיח ללוחית הנחושת (זה מבחינתך החלק העליון שלה).

מתחת ללוחית הנחושת (אתה מחליט מה החלק העליון ומה התחתון - סה"כ לוחית) תדביק משטח של ספוג עם דבק מגע.

תדאג לעשות את החורים מחדש עכשיו שיעברו גם דרך הספוג.

את הספוג אתה יכול להדביק עכשיו אם אתה רוצה למארז - הכונן הקשיח כבר מחובר.

עכשיו אתה רק צריך להחליט אם אתה רוצה שהג'יירוסקופ שלך יהיה ממש חופשי - אז פשוט תתקע מסמר בכל חור של הלוחית בלי שהוא יגע בלוחית או שאם אתה רק רוצה שהספוג יבלום זעזועים - תבריג ברגים לחורים - אבל אל תתפוס חזק כדי לא לשטח את הספוג.

כשאתה משתמש בברגים אתה לא חייב שהספוג יהיה מודבק חזק ואז אין לך התעסקות איתו במידה ואתה צריך לפרק את הכונן הקשיח. לפי ההעדפות שלך.

אפשר לעשות את אותו הדבר רק עם חמישה קפיצים במקום ספוג -

כל קפיץ נמצא בעצם במרכז של החור של הלוחית ומה שדואג שהקפיץ לא יברח ממקומו זה בעצם הבורג שמחזיק את כל הסיפור.

אפשר לעשות במקרה כזה עוד חור אחד במרכז הלוחית וגם שם לתפוס קפיץ דרך הבורג - זה כבר ג'יירוסקופ אמיתי.

תתפוס את הקפיצים ללוחית ולמארז בקצת סיליקון שלא יהיה להם יותר מידי חופש בכל מקרה.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שזה קצת OVERKILL

ספוג פשוט וקטן במשטח מגע של הכונן עם המארז למנוע קצת זעזועים מספיק לדעתי (בנתיים אין בעיות טפוטפוטפו)

Mitsubishi king

פורסם

אני יודע שזה OVERKILL - אבל זה ממש לא אובר קיל שקשה להשיג או מסובך לעשות - זו פשוט הדרך הכי טובה למנוע זעזועים.

גם היי-אנד במקום מסויים זה אובר-קיל, עדיין - הרבה אנשים הולכים לשם, למה? כי זה פשוט יותר טוב והם יכולים.

בכל מקרה - הצעתי כאן עוד פתרון, לא חובה בשום מצב ואופן, עניין של רצון וכדאיות ותו לא.

Pioneer TS-X150

פורסם

למה לא לקחת flash IDE ? :-D

יש לו כבר HD והוא עטף אותו למשלוח בחו"ל בלי שיצטרכו לשים "שביר" על הארגז. בחיי - אפשר לשחק סטנגה עם איך שהוא ארז אותו.

סה"כ בשביל הHD הקיים - נראה לי שכיסו לך כאן כל אופציה אפשרית - אתה רק צריך לבחור.

לבנות חללית - שטסה לכוכב הלא נכון...

או פשוט לחבר אותו למארז עם טיפת ספוג - ולהנות מהחיים.

Pioneer TS-X150

פורסם
למה לא פשוט לקחת הארדיסק SSD?

למרות הירידה במחירים, והעלייה בנפחים, זה עדיין "לא זה"..

נראה לי שעדיין זה יקר מדי וקטן מדי.

פורסם

זה דווקא נשמע לי בדיוק זה לרכבים... (אבל אני לא מהתחום, אז... בטח אין לי מושג)

64 ג'יגה עולה באיזור ה800 שקל. לא נשמע לי כזה נורא. כמה נפח זמין כבר צריך?

יש גם 120 ג'יגה, אבל הם כבר באמת יקרים. (1800 נראה לי..)

פורסם

מכנית אתה צודק שזה היה יכול להתאים יותר, אבל לגבי הנפחים אתה שם FLACים או WAVים, ברגע אחד אתה מגיע ל100 ג'יגה, ואז זה כבר יוצא יקר מאד.

שלא נדבר על אם אתה שם קליפים/סרטונים באיכות נורמלית, נורמלית+ או מצוינת.

• תוכן חדש...