Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי כבר טמונים 200G ב FLAC והיד עוד נטויה.. (יש איזה 100-120 כפילויות אבל אני לא רוצה למחוק כי מדובר באוספים שלמים)

אגב, לצורך עמידות ומהירות של מערכת ההפעלה, ניתן בהחלט להתקין אותה על USB נייד שיחובר באופן "קבוע" (32G ב 150 ש"ח ועוד דיסק 2.5 בשביל המוזיקה, FIFA וגם NFS. --> פחות מהיר מ SSD באחוזים בודדים אבל בשליש מחיר מדיסק SSD מקביל.

ולבסוף - המארז שלי מושלם (נבנה מעץ אך הרבה יותר עדין משני המארזים הללו, יותר קטן משניהם וגם יש לו חלון פרספקס עליון.

עדיין מתחבט במספר בעיות שמקורם כנראה בחומרה אבל אין לי זמן לתקן / לאבחן.

הרכבה מתוכננת לעוד שבועיים-שלושה.

הפתעה - פיתרון לרדיו, עובד עם CF, קולטים סבבה- עדיין זה לא זה, שומר תחנות (מסתבר שזו בעיה ב CF).

...CASKA for life

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ל EAC יש הגנה והוא לא מוכן לעשות RIP לדיכאון.

FLAC אלו קבצי מוזיקה שנשמרים באיכות מקור ההקלטה (שלא כמו MP3 ואחרים..)

...CASKA for life

פורסם

מה הטעם בלבנות ולשבור תראש :(

מאשר להוציא 350 שקל מהכיס ולקנות מארז סופר איכותי ?

חוץ מי זה המארז מעץ ועץ זה לא חומר כלכך טוב לבניית מארז :[

פורסם

לא ידעתי שלדכאון יש איכות כלשהיא בהקלטות מקור...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תאמין לי, אם היה מארז MICRO ATX בנמצא שהוא בגודל 27*27 ס"מ (כמו שאני בניתי - סנטימטר וחצי יותר מהמידות של הלוח) ובגובה 12 ס"מ שמכיל את הכל כולל הכל (גם M4) - הוא היה אצלי בבית גם אם זה היה כרוך ב 1000 ש"ח - הפכתי את העולם ולא מצאתי.

עם זאת, אני לא יכול להגיד שלא נהניתי לתכנן את התיבה ולראות אותה קורמת עור וגידים שלב שלב. שלא תבין לא נכון, אני כלל לא מרוצה ממנה וברור שיכולתי לעשות אחת טובה יותר אך זהו עדיין פרוייקט ה DIY הראשון שלי ברכב.

לגבי החום - בדקתי את העניין. הרכבתי שתי מאווררים עליונים שדוחפים אוויר וישנם חורים מוסווים במארז עצמו ליציאה. המערכת נבדקה ב PRIME 95 (מאה אחוז מעבד וצ'יפסט) במשך יותר מ 24 שעות והטמפ' במארז לא עברה את ה 45 מעלות (כל זאת בטמפרטורת החדר) - להנחתי, ברכב הטמפ' במארז תגיע לכל היותר ל 60 מעלות שעדיין לא מהווים סיכון משמעותי. (לא לדאוג המעבד לא עבר את ה 36 מעלות כך שאין סיכון..)

...CASKA for life

• תוכן חדש...