Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה 3 לנטיס אני רוצה מערכת טובה לאוטו

יש לי פאנל חדש של JVC

אין לי תקציב אני רוצה משהו טוב לא משהו חרא זה אוטו חדש וראשון שלי אני רוצה משהו טוב

דבר שני אני שומע מוזיקה טראנס,מוזיקה ישראלי ועוד והצליל ממש חשוב לי

השמח לקבל משהו טוב לאוטו

פורסם

לזה שמעליי - יופי, אתה תרמת! :-P

לפותח הת'רד - תציין את התקציב שלך. תציין את אופי הצליל שאתה אוהב.

ממליץ - להריץ קצת חיפוש על נושא של המלצות למערכת בתוך פורום אודיו בכדי לתפוס את הכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא בסה"כ רוצה משהו טוב לאוטו - מישהו יכול לתת לו לינק לקוביות למראה? זה זול...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מספיק חברים מה זה הסטלבטיות האלהה..

הוא לא מבין כול כך במערכות בשביל להציב תקציב

הוא לא יודע כמה עולה מערכת

עכשיו לשאלה

מעכרת נורמלית שישמעו סבבה תנוע בין 2000 שקל ועד 7000 שקל זה בהתאם לתקציב

מערכות מעל לזה זה כבר טרוף

אני משאר שמערכת תעלה לך בסביבות ה3000 ועד 4000

אוטו ראשון בטח צעיר אין ממש תקציב אני ממציץ או לחסוך לזה או לקנות את החלקים כול אחד בנפרד שיש כסף קונים חוסכים לחלק הבא עד להשלמת הסאט

אם אינך רוצה לקנות חלקים בתבזורת קנה את עיקרי המערכת שזה רדיו דיסק רמקולים קדמים

אם יש לך תקציב גבוהה יותר קנה מגבר וסאב מגבר 4 ערוצים שיגביר לך את הרמקולים

פורסם

אחרי שצחקתם אני עשיתי בדיקה

אפשר לקבל תגובה על החלקים

מגבר:ORION ב-700

סאב:Rockford ב-1000 עם תיבה מקורית של Rockford

רמקולים קדמי אחורי קומפונט:MB Quart ב-450 לכל זוג

פורסם

על איזה סאב רוקפורד מדובר? P1 או P2?

ואולי תגיד פשוט כמה כסף אתה רוצה להשקיע במערכת לרכב?

ומה בדיוק אתה רוצה לשים אם הבנתי ממך נכון אתה רוצה קומפוננט קדמי ואחורי,מגבר וסאב?

ואל תשכח להגיד אם התקציב שלך כולל את ההתקנה+ חיווט..מחיר של התקנה +חיווט סטנדרטי עולה

בערך600-800..

אם תתן תקציב יהיה יותר נוח לכוון אותך לרכיבים הכי טובים שאפשר לקנות בכסף שלך..

• תוכן חדש...