Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קיבלתי את המפתחות לפונטו ספייס שנת 2001 צבע כחול.

אני בן 18 וחצי (אז אתם יודעים מה יש בראש של הצעירים חח)

רציתי לדעת איזה שיפורים קוסמטים כגון: השחרת פנסים אחוריים, הפנסים מקדימה הם עגולים אז אם אפשר להוסיף משהו כדי להבליט את העיגולים שמהם יוצא האור, ולוח שעונים חדש.

כמובן שאני רוצה לשמוע על עוד שיפורים קוסמטיים שאתם מציעים לפונטו ספייס ואם אפשר גם מחירים של השיפורים שנתתי וגם מחירים של השיפורים שלכם.

תודה רבה!!

פורסם

השאלה היא כמה כ"ס אתה מעוניין להוסיף לרכב.

אם אתה רוצה משהו קליל ובעל תמורה נאה להשקעה, אני ממליץ לשים גרביונים שחורים על הפנסים. הבנתי מקריאה בכמה מאמרים שזה משפר את האוירודינמיקה של הרכב, מה שייתן לך יתרון בגבוהות.

למתקדמים, ניתן להתקין אנטנת סנפיר, אשר תסייע לך בחלוקת משקל בין שני הסרנים באופן שישפר את האחיזה בסיבובים, אולם קח בחשבון שזה שיפור יחסית יקר ומסובך להתקנה.

תן תקציב יותר מדויק ונוכל לעזור לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...