Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקווה שהכותרת שלי כן מובנת...

ברשותי סקודה פאביה 2005.

ברכב אין אזעקה אלא המערכת נעילה המרכזית שמתקינים בארץ אצל היבואן.

לפני כחצי שנה "נפל" לי החלון של הנוסע , מחלה ידועה. תוקן אצל זגג בבני-ברק שהחליף את המנגנון לאחד מייצור עצמי ממתכת.

והאמת שכבר באותו הזמן המנגנון לא חזר לעצמו וכשהייתי מעלה את החלון באמצע הדרך הוא היה פתאום יורד חזרה

ורק אז בהעלאה ידנית היה חוזר למעלה - מעצבן אבל התעלמתי.

בסופ"ש האחרון קרו שתי תופעות ממש מזונות שלא אמורות להיות קשורות לעניין החלון:

1. פתחתי את הרכב ונכנסתי, אז שמתי לב ששני החלונות החשמליים ירדו מעט כלפי מטה, חריץ קטן.התופעה לא חזרה על עצמה.

2. הנעילה המרכזית בזמן נסיעה פתאום התחילה להשתולל ולהעלות את הכפתורי נעילה למצב פתוח, גם כשהם פתוחים.

כשחזרתי הביתה ניתקתי את הפיוז של הנעילה המרכזית ושל החלונות החשמליים והחזרתי- מתוך מחשבה לאפס את המנגנון או משהו.

מאותו הרגע החלון שליד הנהג, זה שתוקן ונותר בעייתי אינו מתפקיד- לא עולה ולא יורד.

הנעילה חזרה להיות תקינה ללא תופעות.

ברור לי שדרך המחשב לא ניתן לדעת מה קורה, אבל מנסיונכם:

1. האם מישהו נתקל בתופעות כאלו?

2 האם לדעתכם קיים קשר בניהן? יתכן ומדובר במוח שמעלה שמשות ונועל?

3. איך הייתם ניגשים לתקן או למצוא את התקלה? לרוץ לפרק הדלת? או ללכת קודם למרימי שמשות או משהו כזה?

כל טיפ או כיוון יסייע לי מאוד. תודה מראש!!

פורסם

חבר'ה

אינני רוצה הליות נודניק, אבל אשמח למעט סיוע.

כבר שבוע אני בלי חלון מתפקד, סופ"ש מתקרב וחשבתי לעבוד על האוטו.....

תודה.

• תוכן חדש...