Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדייק, אם יש לך קליטה של 7 לווינים אתה מדייק יופי טופי (ולפעמים אתה גם קולט הרבה יותר לווינים)

נסעתי פעם עם 4 GPSים שונים, כולם הראו את אותה מהירות +-1 בכל טווח המהירות החוקי בארץ.

CROOPY, יותר הגיוני שהסקאלה מזייפת, הרבה יותר הגיוני.

יצרני רכב מראש מכוונים סטיה של המחוג כלפי מטה, זה ידוע ומקובל.

אז אתה טוען שברגע שהעגלה שלי נוסעת על 160 (בתנאי מעבדה כמובן) ואני כולי מתלהב,

אז יכול להיות שבעצם אני נוסע על 140 ?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמין לי,אל תאמין לאף אחד.

לא חסר אנשים שיכולים למכור לך סיפורים שהם בידיוק נחתו ממאדים.

ולא כל סיפור שמישהו מוכר לך אתה צריך לקנות.

לגבי סגירת סקאלה,מכונית שיצאה מהחברה,נקיה ובלי שום שיפור עליה,בחיים לא תסגור סקאלה.

פורסם
אז אתה טוען שברגע שהעגלה שלי נוסעת על 160 (בתנאי מעבדה כמובן) ואני כולי מתלהב,

אז יכול להיות שבעצם אני נוסע על 140 ?

לא יודע איזה עגלה יש לך

אני מהמר לכיוון ה 150 יותר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני עשיתי 200 קמ"ש באימפרזה משפחתית רגילה 1.6.

נתוני היצרן אומרים שהיא מגיעה ל 167.

כנראה שזה היה בגלל הירידה הקטנה שיש בכביש אבל זה עדיין יותר ממה שאומר היצרן, אז נראה לי שזה אפשרי אבל לא בכביש ישר.

פורסם

הטרד הזה ל-א אמור לעודד נהגים ללכת ולבדוק עכשיו מה הרכב שלהם סוגר.

ההרגשה בתוך הרכב היא סוביקטיבית, היתי ברכבים שב 180 הרגישו כאילו הם מקצרים את תולדות הזמן, ורכבים שב 220 הרגישו כאילו הם מפהקים משיעמום (למען האמת, מהסוג השני, כולן היו גרמניות)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אם כבר שואלים על מהירות מירבית

האם אוטובוס יכול להגיע ל-125 קמ"ש שרשום לו בסקאלה?

רוב האוטובוסים שאני נוסע בהם תמיד לא עברו את ה-105

זכור לי יום שנסעתי על 110 קמ"ש בכביש אשדוד - ת"א ועקף אותי אוטובוס

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לכל אלו שעברו את המהירות שהיצרן מדבר עליה

בפעם הבאה תעשו ג'סטה, תפרססו במחלף הקרוב ותנסו שוב להגיע למהירות הזו

תתפלאו אם תגיעו במקרה הטוב ל 15 קמש פחות ממה שהיצרן מצהיר

אז תבואו תרשמו פה "יש לי אוטו חדש והוא לא מגיע למהירות המוצהרת ע'י היצרן = עילה לתביעה ?" :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמה בפועל פאסאט 2002 אמורה להגיע אוטומט מנוע 2000. אין לי מושג היכן אני יכול לקרוא את המידע על זה.

רק אני סגרתי עם האוטו שלי 180 בכביש ישר וזה מוזר .

כי המיצובישי שהייתה לנו אוטומט 1600 שנת 97. הגיע ל175 . תסבירו זאת?

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
יש כאלה ש"סוגרים סקאלה" על ליפט, מצלמים את זה בפלאפון ומראים לחברים כאילו באמת היגיעו למהירות כזאת. חברים מסויימים מספיק לא חכמים כדי לנסות את זה על כביש אמיתי.

אני קורא מגאזין AUTO REVIEW, שם לוקחים רכבים שכותבים עליהם ביקורת לכביש מיוחד ובודקים באמצעות מכשירי מדידה לאילו מהירויות הוא מגיע בפועל וכן לגבי זמני האצה. רוב מכוניות מאיצות פחות מהר מנתוני יצרן וגם לרוב לפי מדידות האלו מהירות מקסימלית נמוכה משמעותית. גם הם מראים עד כמה מזייף ספידומטר לכל מכונית.

פעם פירקתי מפוקוס לוח שעונים וראיתי שהשעונים שם זזים עם הופכים את הסקאלה ולא תקועים למטה כמו רוב הרכבים, צילמתי את הסקאלה שהסל"ד על המקסימום והמהירות אחרי המהירות הסופית כבר, הרבה שואלים אותי איך ואיזה רכב ואיך הצלחתי ואז אני מספר את הסיפור האמיתי.

אני נסעתי לקורולה בחתימה במהירות 200 קמ"ש כשהיא הייתה יותר צעירה היה עוד מה לתת אבל די פחדתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא צריך ליפט בישביל זה

מרימים באויר גלגל אחד מניע עם ג'ק

(בהנחה שאין נעילות דיפ' כאלו ואחרות)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...