Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...הקף הגלגל הוא נגיד 1.9 מטר (עבור צמיג 185X60.R15)...

כל האוטו לא מגיע לגובה 1.9 מ'...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שהם עובדים עליך קשה מאד להגיע עם רכב שמוגבל ל160 ל180 ומהכרות שלי עם מאזדה 2 נסיעה מעל 150 גורמת לך להאט מיד...

אלא םא כן אתה דרדביל:)

פורסם

General, ראה חתימתו של יצחקי חבר הפורום ובעל מקצוע מומחה.

פרנקוס, מכיר את טריק הבארים של מה יותר ארוך? היקף כוס הבירה או גובהה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אז מה שסיפרו לי אמיתי ובאמת אותם אנשים הגיעו למהירויות כאלו ואפילו סגרו סקאלה.

רק מאיפה הייה להם את האומץ לעבור כך על החוק ולהסתכן? ואיפה נוסעים כך?

הוווווווווווווווווו זו שאלה לדיון אחר לגמרי.

לגמי אומץ ישאלו אחדים אם זה אומץ או טמטום

לגבי סיכון יש כאלה שיגידו שזה מיותר ויש כאלה שיגידו שבתנאים הנכונים הסיכון הוא משהו שהם מוכנים לקחת

לגבי איפה התנאים האלה, שאלת השאלות ולכל אחד הכביש המועדף עליו.

עובדתית יש כבישים ארופאים, ולא בגרמניה שם אין מגבלה, בהם המהירות של הנתיב השמאלי עומדת בקלות על 160 קמ"ש ויש קטעי כביש בארץ שעומדים בסטנדרטים דומים, כך שאם שם אפשר גם פה אפשר להגיד שאפשר טכנית.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אז מה שסיפרו לי אמיתי ובאמת אותם אנשים הגיעו למהירויות כאלו ואפילו סגרו סקאלה.

רק מאיפה הייה להם את האומץ לעבור כך על החוק ולהסתכן? ואיפה נוסעים כך?

כמה אומץ צריך בשביל ליסוע בכביש ריק ממכוניות או אדם ?

בקשר למקום תנסה את איילון ביום שישי ב5 וחצי בבוקר

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

פעם סגרתי סקאלה (240) במרצדס 300SE שנת 85. זה היה במסלול סגור בצ'ילה, לא בכביש.

למעשה המחשב אמר שהמהירות הייתה 210.

אי אפשר לבטוח בסקאלה של הרכב.

(אגב, סגירת סקאלה לא עושה אותך גבר, לא בכביש ולא במסלול סגור).

פורסם

אני גם חושב שהסקלה מזייפת,המהירות של הסקאלה לא זהה למהירות שהGPS מראה יש סטייה של 5-7 קמש בערך.

חבר סגר בקורולה 205 קמש לפי הוראות יצרן זה 195.

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם

יש כאלה ש"סוגרים סקאלה" על ליפט, מצלמים את זה בפלאפון ומראים לחברים כאילו באמת היגיעו למהירות כזאת. חברים מסויימים מספיק לא חכמים כדי לנסות את זה על כביש אמיתי.

אני קורא מגאזין AUTO REVIEW, שם לוקחים רכבים שכותבים עליהם ביקורת לכביש מיוחד ובודקים באמצעות מכשירי מדידה לאילו מהירויות הוא מגיע בפועל וכן לגבי זמני האצה. רוב מכוניות מאיצות פחות מהר מנתוני יצרן וגם לרוב לפי מדידות האלו מהירות מקסימלית נמוכה משמעותית. גם הם מראים עד כמה מזייף ספידומטר לכל מכונית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדייק, אם יש לך קליטה של 7 לווינים אתה מדייק יופי טופי (ולפעמים אתה גם קולט הרבה יותר לווינים)

נסעתי פעם עם 4 GPSים שונים, כולם הראו את אותה מהירות +-1 בכל טווח המהירות החוקי בארץ.

CROOPY, יותר הגיוני שהסקאלה מזייפת, הרבה יותר הגיוני.

יצרני רכב מראש מכוונים סטיה של המחוג כלפי מטה, זה ידוע ומקובל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

חבר (שוטרים לא רואים סוגריים נכון? אז אני..) סגר 215+- עם ג'טה TDI בכביש 9 במישור. וכתוב 189 ביצרן.. לא יודע מי מזייף.. אבל במהירות הזאת פשוט נראה שכל המכוניות נוסעות ברוורס ב300קמ"ש ואתה עומד במקום.

פורסם

טכנית, זה אמור להיראות כאילו שכל המכוניות נוסעות על 100 קמ"ש אחורה, או מקסימום על 120, אם כולם נוסעים במהירות חוקית.

צריך להיות אידיוט כדי לעשות את זה בכביש ציבורי, ועוד יותר אידיוט ואפילו שמוק רציני בשביל לעשות את זה כשיש עוד מכוניות.

זו לא תחרות של "למי יש יותר גדול/מהיר/עבה", אלא דיון על מהירות מקסימלית מול מהירות בפועל. כבר אמרו שיש הפרש בין הסקאלה לבין המהירות בפועל.

• תוכן חדש...