Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום עבור מילואים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני עובד בעבודה זמנית דרך כח-אדם כבר כחודש כאשר העבודה היא למשך כחודשיים (זה מסתדר לי עם הלימודים והעבודה היא כ-6 שעות ביום). קיבלתי זימון למילואים לשבוע הקרוב (ימים ראשון עד חמישי). השאלה שלי היא איך עלי לתבוע את התשלום על ימי המילואים - האם אני מוסר את אישור המילואים לכח-אדם והם משלמים לי (כאשר ביטוח לאומי מעביר להם את הכסף), או שעלי לפנות ישירות לביטוח לאומי לקבלת התשלום? שאלה נוספת היא ע"פ מה נקבע גובה התשלום (אם בעבודה אני עובד 6 שעות ביום והשכר הוא PER-שעה ובצבא לצורך העניין אני נמצא יותר שעות ביום)?

אודה על כל פיסת מידע בעניין.

אלי.

פורסם

אם אני זוכר נכון, רק אם אתה עובד מעל 3 חודשים (או 75 יום או משהו כזה) המעסיק מטפל בזה. תצטרך להגיש בעצמך תביעת תשלום לביטוח לאומי (אפשר גם להוריד את הטופס מהאתר שלהם ולשלוח בדואר ביחד עם הפתק שאתה מקבל בסוף המילואים, וצילום של תלושי משכורת או אישור מהמעסיק שעבדת אצלו, רשום בטופס בדיוק איזה מסמכים צריך).

פורסם

בנוגע לאופן קביעת השכר, ככל שזכור לי הצבא לוקח את ממוצע השכר שלך במהלך שלושת החודשים האחרונים וממנו גוזר את השכר שעליו לשלם לך עבור המילואים.

אם אתה מבצע מעל 30 ימי מילואים במהלך שנה קלנדרית, אתה זכאי למענק נוסף ללא קשר למשכורת שאתה מקבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התגובות.

אני עובד רק כחודש ולא שלושה חודשים ומעלה. האם זה אומר שעלי לתבוע את התשלום ישירות מביטוח לאומי?

שאלה נוספת (אם כבר מדברים ביטוח לאומי): האם מותר לי לגשת לסניף ביטוח לאומי שלא בעיר מגוריי?

פורסם

לפי זכרוני זה תלוי במעסיק שלך.

יש כאלו שישלמו לך רגיל ואז את ספח המילואים שתקבל בסיום המילואים תיתן למעסיק והוא כבר יתעסק ויתחשבן עם ביטוח לאומי.

ויש כאלו שלא ישלמו לך עבור ימי המילואים ואז תצתרך לבד לגשת לביטוח לאומי,למלא טפסים ולקבל את הכסף לחשבון הבנק.

• תוכן חדש...