Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנה גרונהולם מגיע !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלנו מה חסר לנו ב-WRC ומרקוס גרונהולם, שקרא את מה שכתבתי פה, החליט שלכבוד פסח הוא חוזר להתחרות.

כן, זו לא טעות, מרקוס גרונהולם חתם על חוזה עם פרודרייב וינהג בראלי פורטוגל, בחודש אפריל עם סובארו אימפרזה WRC2008, הגירסה העדכנית ביותר שקיימת ועכשיו כבר מתחיל להיות מעניין.

גרונהולם השתתף בראלי פורטוגל בשנתיים האחרונות - ב-2007 עם פורד פוקוס WRC כחלק מאליפות אירופה ובשנה שעברה הוא נהג במכונית 0 של הראלי , כך שיש לו הכרות טובה עם הסטייגי'ם. מה שאין לו זו הכרות עם הסובארו אימפרזה אבל את זה אני בטוח שהוא ישלים עד תחילת הראלי .

מי שיישב לצידו, כרגיל , הוא טימו ראוטינן ולשניהם יש כבר 30 ניצחונות באליפות העולם בראלי וכמובן שגם צמד אליפויות .

אז מה אתם אומרים ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מכת חשמל ? אהבתי. אני מקווה שזה יצליח לעורר לנו מעט את האליפות ואין כמו גרונהולם בכדי להכניס קצת אקשן.

התייחסתי בעבר לבחירתו של גרונהולם בסובארו, טרום-העונה היו שמועות חזקות על חוזה בסובארו שנפל רק עקב הפרישה של הקבוצה היפאנית , הוא לא סתם הסכים לנהוג בסובארו במקום בפורד. מלקולם הציע לו חוזה נדיב ביותר בסטובארט-פורד, במכונית שווה לזו של הירבונן והוא סרב .

הסובארו הנוכחית היא לא בדיוק זו שהיתה בשנה אלא משופרת יותר בעיקר בכל מה שקשור למערכת המתלים ובולמי הזעזועים, אחת הנקודות שפטר סולברג "התבכיין" עליהן בשנה שעברה.

הרכב עבר שינוי מוחלט בכל מה שקשור לזה.

בעיה נוספת שהספקנו לראות בשנה שעברה היתה חלוקת המשקל של הסובארו. בעוד שאר מכוניות ה-WRC (סיטרואן ופורד) היו נוחתות מקפיצות בצורה ישרה יחסית או על הציר האחורי וממשיכות חלק , הסובארו נחתה כמעט באופן קבוע על החרטום, מה שעוצר מעט את התנופה שלה בהמשך הנסיעה .

ונקודה אחרונה, כרגע , חייבים סובארו כי בלי הקבוצה הכחולה ה-WRC לא אותו הדבר.

דובי

פורסם

מרקוס גרונהולם מגיע לראלי פורטוגל עם ספונסר כבד בדמות VODAFONE וכבר הספיק לערוך נסיעת מבחן ראשונה עם הסובארו, בנורבגיה .

בעקבות נסיעת המבחן נערכו שינויים בסט-אפ של המכונית שיתאימו לנהג הפיני טוב יותר .

כמו שכבר כתבתי, מדובר בסובארו ששופרה לעומת הדגם של השנה שעברה .

השיפור העיקרי הוא במערכת המתלים. לקראת סוף העונה הקודמת התלונן פטר סולברג על מערכת בולמי הזעזועים של המכונית ולאחר ויכוחים רבים אז, שכללו בין השאר ביטול חוזה של סובארו מול BOSS , החברה שייצרה את הבולמים לאימפרזה החדשה וחתימת חוזה חדש עם חברת OHLINS במקום.

גרונהולם בחן את המכונית עם הבולמים החדשים ונשמע מאד מרוצה מהתוצאה.

כאשר נשאל גרונהולם מה המשך התוכניות לגביו הוא ענה כי נכון לעכשיו התכנון הוא רק ראלי פורטוגל ולאחר מכן הנושא ייבחן שוב.

אני כבר עכשיו מוכן להמר שאנחנו עוד נראה אותו בהמשך העונה .

באתר הרשמי שלו אמר גרונהולם כי כאשר הוא פרש בתום עונת 2007 הוא לא אמר שזה משהו סופי .

דובי

• תוכן חדש...