Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום רב.

בעיה ראשונה:

כשאני ניגש לתדלק את הרכב, הדלק לא זורם לתוך המיכל בצורה חלקה.

אני מפעיל את אקדח התדלוק במהירות הכי איטית שניתן, ורק אז התדלוק רציף.

אם אני לוחץ עם האקדח קצת יותר אז מייד יש הפסקה של התדלוק.

עקב הבעיה, זמן התדלוק של המיכל הינו איטי וארוך מאוד.

בעיה שנייה:

לאחר תדלוק מלא של המיכל (הדלק כבר נשפך החוצא מהמיכל) מד הדלק מצביע על חצי טנק למרות שהמיכל מלא.

עשיתי ניסוי, תדלקתי את המיכל עד הסוף, מחוג הדלק הראה חצי, איפסתי את מד הקילומטרז' כדי לראות כמה קילומטירים אני יוכל לעשות עם טנק מלא.

לאחר 200 ק"מ מד הדלק הגיע למינימום וחשבתי שיש לי עוד חצי טנק לנסוע איתו, מסתבר שלא, הדלק במיכל נגמר באמצע נסיעה.

חזרתי שוב לתחנת דלק כדי למלא את המיכל בתקווה שאני יוכל למלא 40 ליטר.

לאחר תדלוק של 20 ליטר בלבד המיכל היה שוב מלא, והדלק נשפך החוצא מהמיכל, ומחוג הדלק מראה חצי.

אני כל פעם יכול לתדלק רק חצי מיכל.

האם תוכלו לעזור לי בפתרון שתי הבעיות שציינתי?

אני מודע לכך שהבעיה מורכבת, אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת.

אשמח לקבל עזרה מיקצועית.

תודה.

פורסם

תודה לך על התגובה.

הייתי במוסך מורשה של פיאט לגבי בעיית התדלוק (הבעיה הראשונה) ושם נאמר לי שהנשם לא סתום ושהוא תקין.

זה מה שאני חשבתי בהתחלה אך זה לא זה.

סביר להניח שאין בעיה בלוח השעונים כי כשהוא מראה לי חצי מיכל אז זה הקריאה הנכונה.

שמעתי שיש שרטוט מפורט של מבנה מיכל הדלק עם כל הרכיבים המורכבים בתוכו, האם יש דרך להשיג שרטוט כזה?

אם אני יראה שרטוט שכזה סביר להניח שאוכל להבין ולפתור את הבעיה בעצמי.

פורסם

העניין עם התדלוק שנעצר זו בעיה מוכרת בפונטו, בזמנו עבדתי בהשכרות רכב ובכל הפונטו התופעה חזרה על עצמה אז תידלקנו את כל הפונטו במהירות איטית.

הבעיה השניה לדעתי זה אוויר במיכל, פעם הבאה שתתדלק תחזיק את אקדח התידלוק כל הזמן וכל כמה ליטרים תשלוף אותו זה אמור לעזור לך.

Peugeot 208GTI

פורסם

גם לי ידוע שבעיית התדלוק היא בעיה מוכרת בפונטו, אך לא בכזאת חריפות.

דיברתי עם הרבה אנשים שיש להם פונטו, והם מתדלקים במהירות סבירה. אצלי זה ממש ממש איטי.

כל פעם שאני מתדלק את הרכב, המתדלק של אותה התחנה חושב שיש לי בעיה ומגיע לנסות לעזור.

מלא מתדלקים ניסו כל מיני שיטות תדלוק שונות, אך לצערי זה לא עזר.

אני מכניס את האקדח ממש מעט ואז תדלק, כדי שיהיה תחלופה של אויר מהמיכל החוצא, זה לא עוזר.

גם קשה לי להאמין שיש בתוך המיכל 20 ליטר של אויר שלא מצליח לצאת.

• תוכן חדש...