Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206+, הייתם קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד אחת מהכתבות שנגמרות ב"לא תגיע לארץ עקב מחסור בתיבה אוטומטית". לדעתי היא נראית טוב אבל הזמן עשה את שלו ומתחת לכל מתיחת הפנים זו אותה ה-206.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו, נפילת הפיג'ו. :roll:

נראה לי שפעם, אם מישהו היה אומר משהו רע על ה206 או 205 או 106 היו יוצאים להגנה כל חובבי המותג.

מאז נראה לי שכבר לא נשארו יותר מידי כאלה.

נראה כאילו המותג הוא זה שבגד במעריצים ולא ההפך.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

כמו שכבר אמרו, במחיר הנכון הרכב היה יכול להימכר בארץ. לא הייתי מתנגד לרכב "חדש" ב 75-85 אלף ש"ח. בסך הכל נראה כחבילה די טובה.ה 206+ ביחד עם הקליאו שבכתבה אמורות לתת פייט ללוגאן ולתת מענה לתחבורה בסיסית וזולה. נראה לי גם שמחיר עלות גבוה ליבואן הישראלי לא מאפשר את יבוא הרכב לארץ ומכירתו במחיר הגיוני.

אסף

פורסם

תגידו מה שתגידו , לא משתלם כלכלית לייבא לארץ רכב בסגמנט הזה שאין לו בהיצעת תיבת הילוכים אוטומטית. עובדה שה206 ה"רגילה" נמכרה כאן עד עכשיו במקביל ל 207.

פורסם

כמו שחלק כתבו פה וחלק בחרו להתעלם מכך, מכונית ללא תיבת הילוכים אוטומטית היא פשוט "פרסונה נון גרטה" בישראל. אפילו תיבות רובוטיות זוכות לחיים קשים פה.

מכוניות סופר מיני ידניות יכולות להיות רלבטניות רק לשוק ההשכרה הבסיסי, אפילו לא לליסינג. ובשביל נהגים מזדמנים אפשר לרכוש גם פיאט גרנדה פונטו ידנית שתהיה מרווחת ובטוחה יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הגם שהיא פחות יפה ובעיקר מעודנת מהמקור, זו דווקא מתיחת פנים מוצלחת, בעצם היותה מיישרת קו עם שאר דגמי פיז'ו.

עיצוב הפנים, אגב, נראה לא רע בכלל.

אל תשכחו את יכולתה הדינמית של 206 - ולהערכתי ה+ עולה גם היא על 207 במדד החיוך לשקל.

ולסיום, לעניין הגיר הידני. 207 ידניות מיובאות רק בדגמי 3 דלתות, אטמוספרי, GT ו-GTI. תרצו 5 דלתות פשוט וידני, בין אם 1.4 או 1.6, תשכחו מזה.

חבל, בסגמנט זה דווקא יש ביקוש למכוניות ידניות. דמיינו כמה מאזדה 2 ידניות היו נמכרות כאן אילו היו מיובאות(רכב קטן, נמרץ ומהנה שמשווע לגיר ידני).

ולכן, 206+, זולה, ידנית וצעירה (מישהו אמר 205 פוראבר:wink:) בשמונים אלף שקל היתה יכולה להמכר לא רע בכלל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הגם שהיא פחות יפה ובעיקר מעודנת מהמקור, זו דווקא מתיחת פנים מוצלחת, בעצם היותה מיישרת קו עם שאר דגמי פיז'ו.

עיצוב הפנים, אגב, נראה לא רע בכלל.

אל תשכחו את יכולתה הדינמית של 206 - ולהערכתי ה+ עולה גם היא על 207 במדד החיוך לשקל.

ולסיום, לעניין הגיר הידני. 207 ידניות מיובאות רק בדגמי 3 דלתות, אטמוספרי, GT ו-GTI. תרצו 5 דלתות פשוט וידני, בין אם 1.4 או 1.6, תשכחו מזה.

חבל, בסגמנט זה דווקא יש ביקוש למכוניות ידניות. דמיינו כמה מאזדה 2 ידניות היו נמכרות כאן אילו היו מיובאות(רכב קטן, נמרץ ומהנה שמשווע לגיר ידני).

ולכן, 206+, זולה, ידנית וצעירה (מישהו אמר 205 פוראבר:wink:) בשמונים אלף שקל היתה יכולה להמכר לא רע בכלל.

יש לך שתי הנחות שגויות

על מה אתה מבסס את הקביעה שמאזדה 2 היו נמכרות פה בכמויות יפות? לאיזה פלח שוק אתה חושב שהיא פונה? צעירים חובבי ביצועים המחפשים רכב ספורטיבי זול? אני לא חושב שמאזדה 2 כמו שיש היום בישראל רק ידנית תקסום להם. מאזדה 2 היא אולי רכב מהנה לנהיגה, אבל זה לא הופך אותה לספורטיבית (כמו ש-206 ידנית 1.4 לא).

ולפני מה קבעת שמחיר של 206+ יהיה 80K? אני לא חושב שזה תימחור ריאלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לדלק מוטורס יש ניסיון רע במיוחד ביבוא גירסאות ידניות.

הפורד פוקוס דור ראשון יובאה בגירסה ידנית, רק שלא היה מי שיקנה אותן..

המכוניות היו "תקועות" במחסני הערובה חודשים ארוכים עד שנימכרו, כנ"ל גם הלאנטיס הידנית שנימכרה רק למורי נהיגה.

לרוב אני לא בעד יבוא גירסאות ממוחזרות של מכוניות שאבד עליהן הקלח, אך מקרה ה 206 שונה.

ה 206 היתה כנראה הפיג'ו האחרונה ששילבה נוחות גבוהה והתנהגות כביש מהנה וגם בשאר הפרמטרים מדובר במכונית טובה למדי, גם במונחי ימינו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש לך שתי הנחות שגויות

על מה אתה מבסס את הקביעה שמאזדה 2 היו נמכרות פה בכמויות יפות? לאיזה פלח שוק אתה חושב שהיא פונה? צעירים חובבי ביצועים המחפשים רכב ספורטיבי זול? אני לא חושב שמאזדה 2 כמו שיש היום בישראל רק ידנית תקסום להם. מאזדה 2 היא אולי רכב מהנה לנהיגה, אבל זה לא הופך אותה לספורטיבית (כמו ש-206 ידנית 1.4 לא).

ולפני מה קבעת שמחיר של 206+ יהיה 80K? אני לא חושב שזה תימחור ריאלי.

איפה בדיוק ראית את המילה "ספורטיבית" בתגובתי?

206 ידניות נמכרו כלחמניות חמות לציבור צעיר, שחלקו גם חובב נהיגה, בארץ. אותו ציבור ממשיך לקנות פולו, איביזה ופאביה ידניות - ואני מדבר על הדגמים הרגילים, לא המוגדשים (בפאביה ה"ספורט" מסמל רמת גימור עם דגשים כמושבים, גלגל הגה וגלגלי "16, לא מעבר לזה).

האם לא ניתן ליהנות ממכונית קטנה, נמרצת וידנית, גם אם יש לה פחות ממאה כ"ס???

לפני מספר שנים שכרתי באחת ממדינות אמריקה הלטינית 206 1.4, פשוטה, עמה כיסיתי כ-1700 ק"מ. אפילו לא היה לה הגה כח. 206 היתה פרטנרית נהדרת לנסיעה, זרמה ועינגה בכבישים מפותלים, סיננה את תחלואי הכבישים המקומיים כמו שאף מכונית קטנה(כולל 207) מסוגלת לעשות וצרכה בממוצע 1:13, כאשר מהירות השיוט הממוצעת שלי היתה סביב ה-150ובכבישי ההרים המכונית ביקרה תדיר במחציתו הימנית של מד הסל"ד.

והיו לה בסך הכל 75 כ"ס.

קל וחומר אם מדובר במכונית בעלת ניהוג מהנה ו-103 כ"ס.

ולעניין המחיר, אני משאיר זאת ליבואן. האמן לי שהוא יכול. בדוק מה מחירה המלא של פולו 1.4 ידנית. אותה פולו הוצעה לפני חודשים ספורים במבצע "חבר" בשמונים אלף שקל! התעדכן במחירי הפאביות ותקבל פרופורציה.

ובכלל, מציע לרבים בפורום להפסיק לנהוג כ"סניגורו של השטן". היבואנים לא נועצים בכם מה לייבא, מייבאים מה שהם - ולא מה שאתם - רוצים(למעט מספר צדיקים בודדים כצ'מפיון ויפנאוטו), משתמשים בכם לסיבסוד עסקאות הליסינג - ובוודאי שלא מורידים את המחירים כשניתן.

קצת פרופורציה צרכנית וכבוד עצמי, חברים.

פורסם

רק להזכירך שיבוא מכוניות הינו בין היתר עסק כלכלי, ומטרתו של היבואן היא להרוויח כסף ולא לרצות את ציבור הקוראים כאן.

סה"כ פלח השוק של מכוניות ידניות הינו שולי למדי, וה "צדיקים" היחידים מייבאים מכוניות ידניות מאחר ואינן פונות לציי רכב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אותו ציבור ממשיך לקנות פולו, איביזה ופאביה ידניות - ואני מדבר על הדגמים הרגילים, לא המוגדשים (בפאביה ה"ספורט" מסמל רמת גימור עם דגשים כמושבים, גלגל הגה וגלגלי "16, לא מעבר לזה).

מה רע בזה?

בפביה "SPORT" (האירופאית) זה מעט יותר מרמת גימור - יש בלמי דיסק קידמיים בקוטר 288 מ"מ ומתלים מונמכים

(בנוסף למושבים הנוחים והתומכים, הריפודים השונים, ההגה השונה [נלקח מאוקטביה vRS], חישוקי ה-16' [הסטנדרטיים] או חישוקי 17' [האופציונלים]).

באיביזה "SPORT" (הישראלית והאירופאית) העניין דומה - יש בלמי דיסק קידמיים בקוטר 288 מ"מ (אצלנו הם בקוטר 260 מ"מ - כנ"ל בפביה) ומתלים מונמכים ומוקשחים

(בנוסף למושבים הנוחים והתומכים, הריפודים השונים, ההגה השונה, חישוקי ה-16', סופית אגזוז מכרום [לא קיים אצלנו] וסאן רוף מקורי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה רע בזה?

בפביה "SPORT" (האירופאית) זה מעט יותר מרמת גימור - יש בלמי דיסק קידמיים בקוטר 288 מ"מ ומתלים מונמכים

(בנוסף למושבים הנוחים והתומכים, הריפודים השונים, ההגה השונה [נלקח מאוקטביה vRS], חישוקי ה-16' [הסטנדרטיים] או חישוקי 17' [האופציונלים]).

באיביזה "SPORT" (הישראלית והאירופאית) העניין דומה - יש בלמי דיסק קידמיים בקוטר 288 מ"מ (אצלנו הם בקוטר 260 מ"מ - כנ"ל בפביה) ומתלים מונמכים ומוקשחים

(בנוסף למושבים הנוחים והתומכים, הריפודים השונים, ההגה השונה, חישוקי ה-16', סופית אגזוז מכרום [לא קיים אצלנו] וסאן רוף מקורי).

זה לא רע בכלל. הציון היה לשם בידול הגרסאות האטמוספריות מהמוגדשות, היקרות יותר.

• תוכן חדש...