Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים.

תדלקתי היום את הרכב, התנעתי והמשכתי לסוע. אחרי איזה רבע שעה נדלקה המנורה של ABS והספידומטר הפסיק לעבוד. אגב כל זה קרה אחרי שמייד אחרי התדלוק איפסתי את המד קילומטרים של הרכב כמו שבכל תדלוק אני עושה.

חשוב לציין כי המנורה שנדלקה והצפצוף שהגיעה עם זה לא קרה מיד לאחר התדלוק אלא כ-10 דק' לאחר מכן.

2 ניסיונות לכבות ולהתניע את הרכב מחדש לא עזרו.

האם זאת עוד תופעה ידועה מבית פז'ו צרפת ?

תודה רבה על העזרה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

איני מכיר את מכוניתך, אבל בהרבה מכוניות מודרניות, מחשב מע' ה ABS מקבל נתוני מהירות הרכב מחיישנים בגלגלי הרכב

ונתון המהירות המעובד מועבר גם להפעלת מד המהירות (ספידומטר).

מכיוון שנדלקה נורת ה ABS, אז סביר למדי שבמע' זאת ישנה תקלה ולכן גם מד המהירות אינו פועל.

יש להתחבר עם מחשב/סורק אבחון המופעל ע"י אדם מיומן ורצוי מי שמכיר את מכוניות פז'ו ומערכותיהן כדי לאתר את מקור הבעייה ולתקנה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אוקיי עדכון קטן:

אני היום מתניע את האוטו כדי לסוע למכון כושר, והכל עובד בצורה מושלמת.

הדילמה:

ללכת למוסך או להמתין שבאחד מהימים הכרית אוויר תפתח לי באמצע נסיעה ?

תודה :-)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אין קשר בין כריות האויר ומע' ה ABS ומד המהירות.

כנראה, שאחד מחיישני הרכב זייף או שיש מגע חשמלי רופף באיזה מקום ברכיבי מע' ה ABS.

אם התקלה תחזור אז כדאי לגשת למוסך לאיתור ותיקון וזאת כשהתקלה קיימת בזמן אמיתי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...