Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום לבדוק מאיפה נוזל ולתקן את הבעיה, החליטו הבעלים לשטוף את תחתית הרכב כדי להעלים סימנים (כמה ישראלי), וניגשה שוב לטסט. מכיוון שהנזילה היתה חמורה היא נכשלה שוב, ואז הגיר נהרס.

אני חושב שאילו היו מתקנים את הנזילה בזמן, שום דבר לא היה קורה לגיר. למרות זאת, כל הכבוד למגרש שלקח אחריות.

אתה רציני? ניסית פעם לגשת לנזילת שמן ולאתר את מקורה בכל הג'יפה בלי לשטוף קודם?

תביא אוטו עם נזילה, אני מעלה לך אותו על ליפט, ונותן לך שבוע שלם למצוא את מקורה. נראה אותך.

ארנון - אתה לא הבנת. כל הגירים המחורבנים הצרפתיים האלה, נותנים הרגשה של מקולקל. אחד כבר מקולקל 220,000 ק"מ, השני מקולקל 160,000, השלישי מקולקל 140,0000, והרביעי 130,000. כל אחה"צ גוררים את המכוניות למוסך, משפצים את הגיר עד הערב, בבוקר נוסעים עד הצהריים, ואחה"צ - חזרה למוסך לשיפוץ נוסף.

זבל עופות.

פורסם

גם אני לא הבנתי מה הקשר של התגובה של ארנון לשרשור, ולא הבנתי למה תקלה חמורה ברכב שנקנה מסוחר מתקבלת בטבעיות.

זה אפילו לא חשוב אם לקח אחריות או לא - לא אמורות להיות ברכבים בגיל הזה בעיות גיר (או ראש מנוע) ולא משנה אם הם צרפתיים,יפניים או צ'רקסיים.

חברות הליסינג לא מוציאות את הרכבים הטובים לסוחרים אלא מוכרות אותם בעצמן. זה עניין ברור וידוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה רציני? ניסית פעם לגשת לנזילת שמן ולאתר את מקורה בכל הג'יפה בלי לשטוף קודם?

תביא אוטו עם נזילה, אני מעלה לך אותו על ליפט, ונותן לך שבוע שלם למצוא את מקורה. נראה אותך.

זה ברור, לא ניתן לדעת את מקור הנזילה בלי לשטוף, גם ככה היה לי עם האונו כמה וכמה פעמים.

אבל לאחר ביצוע הטסט הראשון הרכב היה צריך להיכנס למוסך, לשטוף, להשאיר את הרכב עם מנוע עובד 10 דקות או לעשות סיבוב מסביב למוסך, ואח"כ לחזור, לראות ולתקן, ולא להמשיך לנסוע חופשי ולהתעלם כאילו לא קרה כלום. פשוט חבל..

פורסם

"ארנון, לפחות כשהגיר תקין , הוא לא נותן לך הרגשה שהוא מקולקל כמו בגירים הצרפתיים. (אני אפילו לא רוצה להתערב בשרשור ההוא)

[סליחה, זה גיר טלפתי מופלא שמקדים את זמנו ויודע יותר טוב ממני מה טוב בשבילי]"

אייל - היטבת לתאר את ה"תופעה" יותר מכולם (וזה עוד גיר "לומד"...:-D).

לפחות בעל המגרש יצא בסדר.

alfa 156 2.5.

פורסם

חן, אתה צריך מגרש שעוןשה טרייד אין לאחיות. מכל המכוניות בעולם דווקא יונדאי ומכל היונדאי דווקא אלנטרה?

יש עוד אנשים הגונים ומגרש כזה בהחלט מרויח את זכות הקיום שלו ומי יתן וירבו כמוהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנראה שעלות השיפוץ תגולגל על חברת הליסינג שמכרה למגרש את היונדאי ולכן בעל המגרש גילה נכונות (מפתיעה) לתיקון התקלה על חשבונו.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

זה אפילו לא חשוב אם לקח אחריות או לא - לא אמורות להיות ברכבים בגיל הזה בעיות גיר (או ראש מנוע) ולא משנה אם הם צרפתיים,יפניים או צ'רקסיים.

חברות הליסינג לא מוציאות את הרכבים הטובים לסוחרים אלא מוכרות אותם בעצמן. זה עניין ברור וידוע.

אם תסע בלי שמן גיר, גם מרצדס חדשה תעמוד אחרי 10 דקות.

התקלה כלל לא היתה בגיר, שעד שהחמירה הנזילה הוא תפקד מצויין.

וביקור שערכתי במוסך ששיפץ את הגיר לימד אותי שמכוניות עם נסועה נמוכה בהרבה מגיעות לשיפוץ גיר, ושבשימוש ותחזוקה נכונים, הגיר בכל מכוניות יונדאי יכול להגיע ל 250K ללא שום בעייה.

ברור שמכונית עם 160K לא תימכר ע"י חברת הליסינג אלא "תיתגלגל" לסוחרים.

מה שהביא אותי לרכוש את המכונית היה מחיר נמוך משמעותית מזה שמציעות חברות הליסינג, העובדה שהמכונית שמורה, הן חיצונית והן פנימית כחדשה וזה שנהג עליה נהג מבוגר יחסית.

כלקח, החלפתי במכונית כל מה שהיה צריך ולא צריך, וכדאי לציין שכל הרכיבים שהוצאו מהמכונית היו באיכות נמוכה למדי עד ירודה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אכן דבר אחראי ומעודד שהסוכן הסכים לתקן לך את הגיר על חשבונו ולקח האחריות

אבל אחרי הכול אני חושב שכדאי להתאמץ ולחפש רכב ממישהו פרטי עם עבר טוב זה בטוח יהיה שווה את המאמץ .

פורסם

חן, קיבלת את הרכב בחצי מחיר שהעדפת לקחת רכב עם נסועה שנתית של כ- 40K ק"מ ?

שכחת לציין את הק"מ בהודעה הראשונה לכן הערכתי שמדובר בק"מ ממוצע.

המחירון של היונדאי האלה, והמחירים בהם הן נסחרות בפועל כ"כ נמוך, שאפשר לקחת במחירי ריצפה גם כאלה שמורות עם נתונים יפים - ישירות מחברות הליסינג.

גם הפרטיים, קצת חיים בסרט, ובהתחלה לא מוכנים לרדת מהמחירון אבל עם הזמן זה קורה.

אני במקרה מכיר את השוק של הדגם הזה כי סייעתי לחבר ברכישת אחת ממש לא מזמן (שנת 06)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כלקח, החלפתי במכונית כל מה שהיה צריך ולא צריך, וכדאי לציין שכל הרכיבים שהוצאו מהמכונית היו באיכות נמוכה למדי עד ירודה.

שאלה, האם במבט לאחור, ניתן היה לדעתך לזהות את הבעיה ולהחליף את המיסב התקול עוד בטרם קריסת הגיר?

טוב לשמוע שישנם גם סוחרים ישרים במדינה הזו, למען האמת אם חבר פורום חדש היה מספר את הסיפור הזה אז הייתי מתייק אותו תחת הכותרת "מדע דמיוני".

יפה !

פורסם

יש לך קהל "קשה", ארנון.

אולי תעבור לבדיחות קקי-פיפי כדי להציל את המופע?

סיפור נדיר, ללא ספק. טוב, עדיין יש כמה אנשים הגונים במדינה. אולי. פה ושם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...