Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהרג נהג הניסויים של פורשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג הניסויים של פורשה (51) לקח את הפרוטוטייפ 911 קבריולט למבחן בכביש הציבורי ואיבד שליטה באמצע הנהיגה (לא יידוע הנסיבות, ככל הנראה בעקבות איבוד שליטה ממהירות גבוהה), הוא התנגש במעקה "הבטיחות" (:roll:) ונהרג.

לסיקור המלא.

porsche-911-prototype-crash-with-fatality.jpg

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מילא כשזה קורה בארץ כי לאנשים אין איפה להתחרע,אבל גם בחו"ל כשיש לו מסלול ליסוע עליו? חבל. יהי זכרו ברוך.

to finish first first you have to finish

פורסם

חברים יהי זכרו ברוך או זכרנו לברכה לא אומרים על נוצרי או מוסלמי רק על יהודים! :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

כואב לשמוע.

כנראה שלא רק בארץ התשתית יכולה להיות "בעייתית".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
חברים יהי זכרו ברוך או זכרנו לברכה לא אומרים על נוצרי או מוסלמי רק על יהודים! :)

עפ"י פסק הלכה חדש, יש פטור מלאמר זאת על יהודים טיפשים.

פורסם
עפ"י פסק הלכה חדש, יש פטור מלאמר זאת על יהודים טיפשים.

אתה רומז שאני יהודי טיפש?

מה עדיף לבכות על גווי?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

גיל, התשובה בגוף השאלה, אם כי אני הייתי משתמש במילה "נבער" ולא "טיפש".

לגבי התשתית, הרשו לי לקטוע את הדיון הזה באיבו: מדובר בקטע של האוטובאן שאינו מוגבל במהירות, והיו כבר מקרים רבים שבהם נהגים "ממהרים" התרסקו שם. לפעמים, כמו במקרה הזה, זה קורה גם לטובים שביניהם.

כמו כן, לא ברור אם מדובר ב-911 או בדגם ניסוי אחר. חלק מהעיתונים באירופה מסרו דיווח שונה...

פורסם

עצוב מאוד. זה פורסם לפני כמה ימים במערכת המבזקים של YNET.

אדם בן 51 יוצא לכביש באמצע הלילה במסגרת עבודתו ולא חוזר.

הוא בטח השאיר משפחה, ילדים. זה מגמד את הנסיבות ה"מרגשות" שבהן נהרג.

מוות הוא מוות, גם כשזה קורה באב-טיפוס של 911 קבריולט. את המשפחה שלו זה בוודאי לא מרגש.

פורסם

**Happens

שאלה לגבי המעקה, הוא זז ממקומו? כי נראה שאם האוטו היה גבוה יותר, התוצאות היו אחרות..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...