Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שאלה ,האם ניתן לחבר מגבר 4 ערוצים שיש לי ,פייז RS4,לסאב בודד כמו IDMAX בעל שני סלילים.כידוע לי יש במגבר של פייז יש 2 ספקי כח אז במקרה של גישור הוא למעשה דואל מונו:smile:,אבל הבעיה איך לכוון את הגיינים הנפרדים כדי שהסלילים יקבלו זרם זהה?האם ניתן למדוד אותו בעזרת וולטמטר רגיל?

תודה רבה:grin:

מונו כרגע לא בא בחשבון בזמן הקרוב.

תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא.

אבל ה RS4 נותן כ 325 RMS בגישור לסאב.

הוא עומד ב 8 אוהם ו 4 אוהם בלי בעיה.

לדעתי גם אם תנסה הוא יכול אולי (ממש אולי) לעמוד בגישור של 2 אוהם.

איזה IDMAX יש לך ? כלומר דגם, סלילים , וכו..

פורסם

כן, אפשר לחבר סאב בעל 2 סלילים ב2 גישורים על מגבר 4 ערוצים.

זה אומנם לא האופציה האידיאלית וכמובן יש לכך הרבה היבטים בנושא של עמידות המגבר, איבוד דאמפינג פאקטור וכמובן עיוות.

למעשה, ניתן לעשות זאת ע"י שימוש בוולטמטר, נזכרתי שבאתר של JL היה אחלה מדריך איך לכוון GAIN למגברים ע"י שימוש בוולטמטר:

http://mobile.jlaudio.com/support_pages.php?page_id=143

אגב, רק עכשיו ראיתי את הה"פ שלך, מקווה שזה יענה לך על מה שאתה מחפש.

under construction..

פורסם

מעולה,זה אומר שאני יכול לכוון את שני הגיינים(סתם לדוגמא ולא מספר מדוייק) ל 25V ב 50HZ מדיסק הבדיקה ,זה אומר ששני הסלילים יקבלו הספק זהה לחלוטין מה שיבטיח עבודה סדירה של סאב,לא? :roll:

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כן,

אם אתה מכוון את הגיין בצורה שבה 2 הערוצים מספקים את אותו וולטאז' זה בעקרון אומר שהם יקבלו הספק זהה.

אגב, המהדרים בודקים עם אוסיליסקופ כדי לוודא שאין עיוות בהספק הנ"ל, כי לא לשכוח שיש תמיד הפרש בין ערוץ A+B לבין C+D במגבר.

זה נובע מהעובדה שיש ספקים נפרדים.

under construction..

פורסם

קודם כול תלוי מה התנגדות הסלילים

אם התנגדות הסלילים היא 4 אום אז זה אפשרי אבל אם היא 2 אום אז זה לא.

אני לא הייתי ממליץ ללכת על זה.

אתה יכול בקלות למכור\להחליף את המגבר שלך במגבר מונובלוק בפורום "אודיו מכירה".

פורסם

אני לא רוצה להחליף אותו כי הוא מצויין ונותן לי גמישות רבה יותר במקרה וארצה לעבור ל 3WAY בעתיד:roll:,היום בסכום הזה אין מגברים כאלה.והתנגדות היא 2 סלילים של 4אום אז הכל תקין.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...