Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להגביר את סט קידמי אקטיבי,ויש כמה שעלות

אם להחליף את הHU שלי לHU שתומך חיתוחים של 3WAY,אז בשבילי החיבור של USB הוא חובה.

לכן האם מישהו מכיר דגמים כאלו (חוץ מ7200MK II) שתומך גם בחיבור אקטיבי וגם עם כניסת USB?

אם לא להחליף את הHU,אז אילו אפשרויות יש עוד? קרוס אקטיבי כמו זהhttp://www.sonicelectronix.com/item_2101_Boss+BX35.html

או כזה http://www.sonicelectronix.com/item_13514_Clarion+MCD-360.html

יספיק?

ואיך מחברים אותו? לפני מגבר או אחרי?

ובכלל,אני רוצה לדעת את כל האפשרויות לחיבור BI-AMP

תודה.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איני הייתי ממליץ לכה לקנות פרוססור 4WAY במקום לקנות HU אחר .

מה יקרה אם בעתיד תירצה לעבור ל3WAY מיקדימה וסאב(אני אגלה לכה, אתה תיקנה פרוססור)

.

פורסם

מה יקרה אם בעתיד תירצה לעבור ל3WAY מיקדימה וסאב(אני אגלה לכה, אתה תיקנה פרוססור)

אני בטוח שבעתיד מעבר ל3WAY בילתי נימנע :wink:

יש לך דוגמאות לפרוססור? אם אפשר עם קישור

תודה

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

מצטרף להמצלה של סטס הביט און של האודיסון מכשיר ברמה מאוד גבווה (היי אנד הוא מהסדרה הכי גבווה של תסיס).

מה שטוב גם שאתה יכול לחבר אותו לכל רדיו דיסק גם מובנה.

אין לי ניסיון איתו אבל לאחד מחברי הפורם יש אותו.

.

פורסם

DANIII :

אותו חבר פורום שיש לו אותו, מעולם לא הרכיב אותו.

ובתצורה הנוכחית הוא גם לא ירכיב אותו כי יש לו פרוטו-טייפ, שהוכרז ע"י אודיוסון כ"נפל" וקראו לכולם לשדרג אותו. ככה שזה שמישהו בארץ קנה אותו וכבר שנה הוא שוכב לו בארון לא אומר שום דבר, לפחות לא שום דבר חיובי

כמה זמן ניסיון עם BIT ONE יש לך סטאס אם אפשר לשאול ?

זה שמכשיר מסידרת הטזיס לא אומר כלום עליו, בדיוק כמו שאם ג'נסיס ייצרו HU זה לא אומר שהוא יהיה טוב.

הBIT ONE הוכח בחו"ל כמכשיר לא יציב, הקינפוג שלו מבוצע ע"י תוכנה שיש בחו"ל המון עדויות שההתקנה שלה לא עוברת בצורה סדירה בחלק גדול מהמחשבים.

יחידת השליטה שלה בסיסית מידי ולכן בשביל כל קינפוג צריך לחבר לפטופ לאוטו, זה לא נוח בעליל (זה טוב אולי אם יש CARPC קבוע ברכב, אבל לא נוח מבחינת קינפוג יומיומי)

וכל זאת מבלי להכנס לזה שהמכשיר בגירסה 1.1 קורס, דופק ריסטרטים וכו', ויצא RE-CALL לעדכן את המכשיר ל1.3 ויש דיווחים בחו"ל שגם בגירסה החדשה זה לא עובד פיקס.

בקיצור המכשיר על הנייר מדהים, בפועל מסתמן כפחות מדהים.

המלצתי היא לפותח השרשור :

חפש לך H700+701 משומשים, או לחילופין H700+DVI310. יהיה לך הרבה יותר טוב, יציב, ומוכר

בהצלחה

פורסם

בניגוד למה שנרשם פה , הביט אחד הוא לא הייאנד ולא נעליים. מדובר במכשיר נחמד מאוד על הנייר אבל המרחק בינו ובין מערכת F1 שהיא הייאנד הוא גדול מאוד.

אני הייתי הולך על ה 701.

פורסם

הוא אמר שבעתיד אולי הוא יעבור ל 3 WAY קדימה

אז עדיף לו כבר ליקנות פרוססור

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

בשביל 3WAY חייבים פרוססור?

אי אפשר בי-אמפ למידריינג' ולטוויטר ובי וויר או שליטה ע"י הקרוס של המגבר על הוופר?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

פרוססור ישפר את הביצועים בכל מערכת בלי קשר לכמה WAY היא.

אבל לא חייבים פרוססור , יש כל מיני קומבינות , וזה כמובן גם תלוי בסט שלך . עבור הלגטיה 3 חלקים לדוגמא לא צריך קרוס אקטיבי ל 3 וואי וגם לא חייב שישה ערוצי הגברה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על ההצעות.

כרגע אין לי תקציב,כי רוב הסיכויים שאת הקניה אני אעשה בחול,כרגע אני בודק מקומות ומחירים

ד"א,לפני כמה דקות מצאתי בEBAY את H-900 של אלפיין עם שלט ותצוגה.

המשלוח חינם מהונג-קונג ומחיר "סימלי" של 2400$

אז למי שרצה,ויש תקציב,אז למהר:wink: ומהצלחה

http://cgi.ebay.com/Alpine-F1-Processor-PXA-H900-VERY-RARE_W0QQitemZ170300884446QQcmdZViewItemQQptZCar_Electronics_Signal_Processors?hash=item170300884446&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

בקשר לBIT ONE זאת היתה הבחירה הראשונה שלי. לא יצא לי לשמוע תגובות עליו,אבל זה שהפרוססור אדיין לא יציב די הפתיע אותי. אני אבדוק ביקורות עליו בפורומים.

בקשר לפרוססור של אלפיין-המחיר שלהם הולך וגודל מדי יום,עוד כמה זמן הוא יעלה בסביבות 1000$ למשומש-וכבר ראיתי מחירים כאלו... עד שאלפיין לא יוציאו איזה פרוססר חדש.

לכן כל העניין הזה נראה לי בעייתי.

בקשר להמלצה לקלריון-אין לי ניסיון עם החברה,אני צריך לשבת ולשחק איתו,אם הוא יהיה נוח לשימוש.

ה9886 של אלפיין-יש לו USB,אבל יש לו גם תמיכה ב3WAY?

אשמח לקבל עוד הצעות.

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

demandred,

ההפך הוא הנכון, בגלל שאלפיין הפסיקו את הייצור של הפרוססור המחיר שלו רק עלה\עולה\יעלה.

כמו שגורל כבר אמר אלפיין הוציאו פרוססור חדש PXI-H990, האם המחיר של H900 ירד? להפך, רק עלה, אותו דבר בנוגע ל-H701.

בעניין הביט-וואן, היי-אנד? זה בטוח לא, העובדה שהוא מסדרת הטזיס לא אומרת כלום עליו, DAC אחד של 24BIT עם עבודה יפה בתחום התוכנה, שום דבר מעבר, קח לך כבר CAR-PC, טוב יותר. ;)

היי-אנד זה מכשירים כמו F1 Status של אלפין, P90 של פיוניר, DCT Z1 של דנון וכו', מכשירים עם DAC עשרים וארבע ביט נפרד לכל ערוץ, חיבורים אופטים, קצב דגימה של 192KHZ וכו' וכו'.

• תוכן חדש...