Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה|נהיגה ללא ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יום א, יש לך מספיק זמן עד ליום ה לברר במספר חברות ביטוח, ולהשוות הצעות מחירים, ולא לנסות לבדוק מה העונש והעלות בנסיעה ללא ביטוח.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אני לא טועה נהיגה ללא ביטוח חובה היא עבירה פלילית, מזל טוב גבר ואל תשכח להרים אמברקס בעיר שכולם יתפסו ממך רצח אח שלו.

פורסם

היי אלצ'קו ברוך שובך. אתה לא טועה- נסיעה ללא ביטוח היא עבירה פלילית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אני לא טועה נהיגה ללא ביטוח חובה היא עבירה פלילית, מזל טוב גבר ואל תשכח להרים אמברקס בעיר שכולם יתפסו ממך רצח אח שלו.

תודה אחי,אבל אני לא מאלה שעושים תשטויות האלה.

ותודה לכולם על התשובה,ניראה לי שאני לא יסע בלי ביטוח.

פורסם

מסתבר שיש שטויות אחרות שאתה עושה בכלל בלי להניד עפעף :|

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נהיגת רכב ללא ביטוח

הזמנה לדין ו 0 נקודות

סמל הסעיף 2106

"נהגת ברכב הנ"ל,

מבלי שהיתה לך או לאדם אחר פוליסת ביטוח בת תוקף

על השימוש ברכב, בניגוד לסעיף 2 (א)

לפקודות ביטוח רכב מנועי

(נוסח חדש), תש"ל 1970.

מקווה שזה עונה לך על השאלות, במידה ועוצר אותך שוטר זה מה שיהיה כתוב בדוח, (כנראה שזה יהיה כבר דוח ממוחשב כך שלבטל אותו לא תוכל).

במקרה ותפגע במישהו העונש לכיס שלך יהיה כואב הרבה יותר.

סע לשלום, המפתחות בפנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני עדיין לא הבנתי למה התכוונת... ללא ביטוח חובה או ללא ביטוח מקיף עם הרחבה לנהג חדש??

אם הכוונה לביטוח חובה אז זאת עברה פלילית,אם הכוונה לביטוח חובה זה פשוט ריסק שאתה לוקח על נזקים לרכב שלך או של אחרים.

פורסם
אני עדיין לא הבנתי למה התכוונת... ללא ביטוח חובה או ללא ביטוח מקיף עם הרחבה לנהג חדש??

אם הכוונה לביטוח חובה אז זאת עברה פלילית,אם הכוונה לביטוח חובה - נראה לי שהתכוונת למקיף זה פשוט ריסק שאתה לוקח על נזקים לרכב שלך או של אחרים.

.....

פורסם

אתה חייב ביטוח חובה ועדיף שיהיה גם צד ג'. מספיק לדעתי אם אתה לא רוצה על הכול יעני תאונה וזה ואין לך יעני כסף לכול החרא שיש בקשר לביטוח

אבל ששוטר עוצר אותך הוא לא מבקש ביטוח.. אלא רק רישיון.. ואל תראה לו שאתה נילחץ או משהו

פורסם
אתה חייב ביטוח חובה ועדיף שיהיה גם צד ג'. מספיק לדעתי אם אתה לא רוצה על הכול יעני תאונה וזה ואין לך יעני כסף לכול החרא שיש בקשר לביטוח

אבל ששוטר עוצר אותך הוא לא מבקש ביטוח.. אלא רק רישיון.. ואל תראה לו שאתה נילחץ או משהו

אין ספק.... אתה הגבר גבר של הפורום.

כל טיפ.... שווה מיליונים.

פורסם
מספיק לדעתי אם אתה לא רוצה על הכול יעני תאונה וזה ואין לך יעני כסף לכול החרא שיש בקשר לביטוח אבל ששוטר עוצר אותך הוא לא מבקש ביטוח.. אלא רק רישיון.. ואל תראה לו שאתה נילחץ או משהו

אין ספק.... אתה הגבר גבר של הפורום.

ישר קלטתי שהעילגות מוכרת לי רק לא זיהיתי מי זה, אבל עכשיו הכל מובן, מופז מייעץ ב CF! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...