Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש דיעות על VOLVO C30\C70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

אז אבא שלי רוצה להחליף את הרכב... כרגע יש לנו VOLVO S80 T6 . הוא טוען שאם יקח VOLVO C30 או C70 (בדגם החזק ביותר בזו או בזו) יהיה יותר זול לתחזק אותם וגם שהן חזקות בדומה ל-S80. חשוב לציין שהוא רוצה לקנות משומשת לא חדשה (שנת 2003 בערך). אני חושב שאולי מדובר בהפרש קטן בעלויות, אם בכלל, אבל שה-S80 T6 הרבה יותר מפנקת וחזקה.

מה דעתכם על הרכבים? איזה מביניהם מומלץ יותר ואם שווה להחליף בכלל

פורסם
2003 זה הדגם הקודם של ה-C70, וה-C30 בכלל עוד לא נמכרה באותה שנה. אתה בטוח שאתה מדבר על 2003?

הסתכלנו על המחירים של 2003 בהשערה שזה הדגמים החדשים, אבל כנראה שלא. בכל מקרה אני מדבר על הדגמים החדשים יותר מקסימום נעלה שנתון לא נורא

פורסם

בשני המקרים מדובר בשנתון 2007.. תבדוק שזה נכנס בתקציב.

מעבר לזה - זהו מעבר חד מה-S80, בעיקר מבחינת מרווח פנימי, וצריך לקחת את זה בחשבון.

ה-C70 היא קופה-קבריולט, ה-C30 קומפקטית שעולה כחדשה בערך חצי מהעלות של C70. אולי עדיף שקודם תסגרו על התצורה שאתם רוצים ועל התקציב, ואח"כ תבוא להתייעץ מבחינה לגבי המכוניות מבחינה עניינית.

פורסם
בשני המקרים מדובר בשנתון 2007.. תבדוק שזה נכנס בתקציב.

מעבר לזה - זהו מעבר חד מה-S80, בעיקר מבחינת מרווח פנימי, וצריך לקחת את זה בחשבון.

ה-C70 היא קופה-קבריולט, ה-C30 קומפקטית שעולה כחדשה בערך חצי מהעלות של C70. אולי עדיף שקודם תסגרו על התצורה שאתם רוצים ועל התקציב, ואח"כ תבוא להתייעץ מבחינה לגבי המכוניות מבחינה עניינית.

לגבי התצורה לא אכפת לו אם יהיה מדובר ברכב גדול או ברכב קטן.

מהתקציב אפשר להתעלם, הוא רוצה אחת מאלו ככל הנראה. גם אם היה צריך לקנות אחת חדשה הוא היה קונה אבל זה ככ דבילי לשלם מחיר כזה ששנתון או שתיים יש במחיר הרבה יותר זול ואפשר לעשות ישור קו ביותר זול.

השאלה אם זה מעבר חיובי, ואיך התחושה בשתיהן. מי מהן יותר טובה. הכיוון היא יותר C70 אבל אם יהיו המלצות על ה-C30 היא גם באה בחשבון.

פורסם

מה אביך מחפש מהרכב ?

אני, אישית, הייתי נשאר עם הS80, (רכב חלומותי ד"א)

מה חסר לו בו ?

האם הוא מחפש בהכרח רכב חזק ?

האם הוא רוצה רכב סאלון ?

למה שלא להתקדם לS80 חדשה יותר ? (בהנחה שירידות ערך מטורפות לא משנות לך)

איזו שנה הוולוו שלכם ? כמה זמן אתם מחזיקים בה שכבר החלטתם ללכת על מכוניות בסדר גודל כזה ?

משה

פורסם

גם אני לא מבין איזה ג'וק נפל עליו. גם אני מת על ה-S80 ומעדיף להשאר איתה.

ה-S80 שלנו שנת 2003.

בכל-מקרה, הטענה שלו שהיא מאוד יקרה לתחזוקה בעיקר מבחינת דלק וגם ככה הוא רוצה מודל חדש יותר, אז הוא רוצה להחליף לרכב שזולל פחות דלק אפילו אם הרכב עצמו עולה יותר. לדעתי זה שטויות אבל מה שהוא רוצה..

• תוכן חדש...