Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אין לי הרבה נסיון עם מגברים של מותגים

לכן אצטרך את עזרתכם בכדי להחליט איזה מבין המגברים הבאים הכי כדאי לקנות , יש לי שני רמקולים 6*9 פיונייר ו סאב 12 פיונייר :

ROCK600וMagnat

Jbl CS-60.4

Pyle PLAD412

מעוניין לחבר את שני הרמקולים והסאב .

תכלס תקציב של 700 ש"ח....

פורסם

ה- CS הוא אפשרות טובה אבל חלשה לטעמי

אבל אם אתה רוצה מגבר חדש וטוב במחיר כמעט זהה- בערך 150 - 200 ש"ח יותר, ותאמין לי עדיף לחסוך עוד ולקנות אותו, תלך על המאק אאודיו Z4200

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=360873

מגבר טוב ומוכר, והרבה ממליצים עליו במסגרת תקציב כזה

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הענייו הוא ש 750 הוא הסכום הסופי שאני מעוניין להשקיע, ממלא הרמקולים שיש לי חלשים יחסית , לכן אשמח אם תעזרו לי למצוא מגבר עד 750 ש"ח שהוא הבחירה הטובה ביותר, גם אם הוא לא מופיע בתוך שלושת אלה שהצעתי....

פורסם

מבין השלושה שהצעת, ה- CS הוא הטוב ביותר לדעתי

ואמרת שיש לך רמקולים לא כ"כ חזקים- לכן הוא יתאים לך

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...