Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,אני מתלבט בין שני רכבים: במוו 520 שנת 95 דגם E34 לבין וולוו 850 מנוע 2500 אני שואל לגבי אמינות, אחזקה עלות חלפים והנאה מנהיגה .

פורסם

רוב של 520 אוטומטיות. מדובר על מנוע 6 צילינדר טורי שיכול לבוא גם בנפחי מנוע גדולים יותר, למשל 2800.

קיימות גם ידניות, לא מזמן ראיתי כמה 525 (דגם האופטימאלי לדעתי מבחינת כוח וצריכת דלק בא עם 192 סוסי ומשהו כמו 9.1 מ-0 ל-100) ידניות ביד 2.

מה זה בשבילך הנאה מנהיגה? בשבילי זה שקט ונסיעה חלקה, כך שאני לא מרגיש (או לפחות כמה שפחות מרגיש) את מפגעי הכביש. יש כאלה שנהנים מרייסים ומזה שמנוע צורח קרוב לקו האדום.

באופן כללי אני מאוד אוהב בומרים E30/E32/E34. לפי דעתי האישית, דגמים שבאו אחריהם כל הזמן מתדרדרים מבחינת עיצוב (למרות שלא הייתי מתנגד לאיזו X5 או E39 :p).

מבחינת עלות חלקים, בדגמים בכירים יותר של E34 שחולקים מכלולים רבים עם E32, החלקים יקרים. למשל לעשות מייסבים של דרייבשפט - תכין 3600ש"ח, בוקסות גם בסביבות 1400, 900'"ח לצלחות אחוריות ורפידות. בנוסף תתקונן להמתין לחלקים עד שיגיעו מחו"ל. מבחינת 520, אני מניח שמחירים גם לא רחוקים ממה שרשמתי. תוסיף לזה את הצורך לעשות טיימינג (אלא אם כן אתה לוקח 530+ עם מנוע M30 למשל).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הנאה מנהיגה בשבילי זה מה שצינת אחיזה ונוחות ,ראיתי ביד 2 520 יד 1 עם 100 אלף קמ מטופל בחברה ממש יפה,השאלה שלי היא אם אני למשל נוסע בערך 25 קמ ביום ואני קונה את הרכב הזה האים אני יוכל להנות ממנו מספיק זמן ושהוא יראה אמינות לאורך זמן?

פורסם

אם הרכב מטופל כמו שצריך הוא יהיה אמין. עדיין מדובר על רכב לא חדש ויש סבירות שיופיעו כל מיני מתקלות בלתי מתוכננות. אם באמת הקילומטרז' אמיתי והאוטו יד ראשונה, זאת מציאה וזה הופך את האקזמפלר הספציפי למאוד אתרקטיבי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע בדיוק על בימרים, אבל בוולוו יש לי ידע ואני אומר ומוכן להתחייב שאם 850 2.5 ליטר היתה מטופלת מהיום הראשון במורשה, לא חשבו שזה רכב ספורט ושמרו עלי די יפה באופן הנהיגה (לא מחייב זקן נכה, הוולוו בנוי גם ללחיצות ושורד יפה מאוד, מנוע איכותי מאוד) הוא יגלה אמינות של חבל על הזמן, פשוט כיף לראות איך המכוניות האלה מזדקנות, וכאחד שהיתה לו וולוו שנים אני מוכן להגיד לך שאיכות החומרים פשוט מצויינת, הרכב (לדעתי) נראה די טוב אם מחדשים אותו (צבע + חידוש פנימי וזה רכב שנראה מליון דולר, בטעמי בכל אופן) אני בכל אופן נהנה ביותר מלנסוע על וולוו ונהגתי על המון רכבים, לעולם לא מצאתי רכב נוח ממנו, אני בכל אופן ממליץ לך לחפש 850 שמורה, שיש ספר טיפולים וכו', היא תמכר גם מתחת למחירון (אל תפחד אם המוכר רוצה מחירון ו"לא יורד בשקל", ברגע שתראה לו מזומנים הוא ירד בהרבה שקלים).

אם אני לא טועה לרכב יש 170 כ"ס שזה די נחמד, אני חושב שהסחיבה די טובה, רק שים לב לדלק.

משה

• תוכן חדש...