Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מטלבת בין האם לקנות סובארו B4 2.0 2007 הדגם המפואר עם גג נפתח וכל התוספות או לקנות אמפריזה 2.0 מודל 2006 או 2007 הדגם המפואר גם.

רציתי התיעצות ועצות לגבי הביצועים של שתי המכוניות ואיזה יותר זריזה ויש לה כוח יותר?

אני מעניין אותי במיוחד הסחיבה והמהירות של הרכב, ולגבי האמפריזה רציתי לדעת קצת על הגיר האוטומתי שלה ,האם הוא טוב ונותן כוח ומתפקד טוב ?

תודה רבה לכל העוזרים.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

B4 מנהלים. טיפולים,ביטוח,טסט יותר יקר נתחיל מזה

לאומת זאת האמפרזה רמה אחת מתחת בגולף קלאס (קבוצת רישוי 3).

לגביי הביצועים הם יהיו דיי קרובים וקצת לטובת האמפרזה בגלל המשקל בעיקרון.

לשניהם יש אותו מנוע. אני היתי מציע לך ללכת על גיר ידני שידוע לי שיש כאלה.

אני אישית לא נהגתי אבל לפי ביקורות שונות באינטרנט ועיתונים הסוברו לא מרגישה חזקה כמו דגמי 2000 אחרים.

החיסרון לדעתי הוא דווקה בהנעה כפולה 4X4 שמגבילה את הביצועים. אמפרזה גם לא חסכונית בכלל מאותה הסיבה.

פורסם

יש למנוע 2.0 ביצועים סבירים.

בגיר האוטומטי רוב הסיכויים שתהיה אכזבה מבחינת ביצועים, אבל לפי מה שאומרים בגיר הידני הביצועים ממש טובים, חלק אומרים שהמנוע נושך בגיר הידני.

חוץ מזה, הגיר האוטומטי עצלן ובזבזן בדלק.

אין ספק שאני ימליץ על הB3 בגרסת הידני.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין לסובארו זינוקים טובים.

היא לא חיית רמזורים. האצות ביניים בכביש בסדר גמור.

spirit. תעשה טובה. על תקיש דברים מתוך הכרותך עם עולם המאזדה.

המנועים שונים. אני חושב שב2006 לאימרפזה היה מנוע יותר חזק כי ב 2007 סובארו ירדו מ165 סוסים ל150 והוסיפו מומנט.

הגיר שונה. לB4 יש SPORT SHIFT עם פיקוד ידני ולאימפרזה גיר אוטומטי רגיל. שניהם 4 הילוכים.

אני חושב שגם 4X4 שונה. כי ב אימפרזה יש עוד ידות לגיר ליד האמברקס, כמה שזכור לי.

פורסם

סובארו B4, יותר חזקה יותר מהירה(גם בתאוצה ל100, וגם בהאצות ביניים), מאובזרת יותר, ויפהפייה!

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

טוב חברים, הבנתי אותכם.

אני יש לי אמפריזה 1.6 1995 גיר ידני והיא עד היום עובדת בסדר גמור אבל היא לא הראשונה בכל רמזור .

אני רוצה להתקדם ל-B4 2007 גיר אוטומתי ורציתי תשובה מדויקת במיוחד מבעלי הB4 ,האם היא זריזה ויש לה כוח בזינוקים ?

יעני האם יתכן שכל מאזדה 3 עממית תעקוף אותי ברמזור ?

האם האמפריזה שלי יכולה להתחרות עם הB4 ?

ויש לי גם אופציה שניה היא להתקדם לאמפריזה 2.0R 2006 160H"P גיר אוטומתי ורציתי קצת מידע על הכוח שלה,האם היא טובה בזינוקים,ובעיקר איך הגיר האוטומתי שלה עושה עבודה ?

אני רוצה רכב שיש לו כוח,זריזות,יופי,ובעיקר זינוקים והאצות.

פורסם

ליוסי עם מה שבאמת מענין אותך זה זינוק מהרמזור. אז אימפרזה 2 ליטר 160 כס תהיה זריזה מכול מזדה 3 ,חוץ מה 2 ליטר שלפני מתיחת הפנים. שם התאוצה עד 160 זהה, ומישם המזדה פותחת פער של רכב אחד עד למגביל שלה ומישם האימפרזה תמשיך עוד קצת .אלה שאחרי מתיחת הפנים סובלות מתוכנה שונה לגיר . וקצת יותר איטיות לגבי שאר החבורה (עם גירי 4 הילוכים )פזו פורד כולן יהיו איטיות יותר.

פורסם

טוב חברה אני רוצה תשובה סופית וחותכת מהמומחים ,

מה עדיף לקנות ,B4 2.0 2007 165H"P צבע שחור הדגם המפואר עם גג וכל התוספות או לקנות אמפריזה 2.0 160H"P 2006 גם צבע שחור מאובזרת מהדגם המפואר עם גג וספוילר ?

ואיזה גיר עדיף ?

להזכירכם: אני רוצה אוטו עם הרבה כוח ובעיקר סחיבות ,זינוקים,מהירות,וגם יופי.

תודה.

פורסם
ליוסי עם מה שבאמת מענין אותך זה זינוק מהרמזור. אז אימפרזה 2 ליטר 160 כס תהיה זריזה מכול מזדה 3 ,חוץ מה 2 ליטר שלפני מתיחת הפנים. שם התאוצה עד 160 זהה, ומישם המזדה פותחת פער של רכב אחד עד למגביל שלה ומישם האימפרזה תמשיך עוד קצת .אלה שאחרי מתיחת הפנים סובלות מתוכנה שונה לגיר . וקצת יותר איטיות לגבי שאר החבורה (עם גירי 4 הילוכים )פזו פורד כולן יהיו איטיות יותר.

לא כלכך מדוייק לדעתי הפוקוס 2 ליטר דווקה יותר זריזה מהאמפרזה

• תוכן חדש...