Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדשו , בחירה טובה (למרות שעד סוף השנה צפוייה מחליפה)

הסאן רוף לא מגיע מקורי לכן הייתי מוותר עליו, הגגות הלא מקוריים שמותקנים בארץ זה משהו שהייתי רוצה אצלי ברכב.

12345

מזל שפותח השרשור לא שאל על פאסאט CC.

מעניין איזה פתרון פולקסווגן מצאו לנושא הזה, בסובארו פשוט החלון מונח על הגומיה ואפשר להכניס משהו בינו לגומיה באין מפריע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה מה הבעייה בגג שמותקן בארץ ? האם יש בעיות חמורות ?

הם מתקינים אותו ב-"גג נפתח" במושב גנות נכון ?

יש להם מפעל מצליח וחומר טוב ככה הבנתי.

אם יש עוד הערות אשמח לקבל ,תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

למה? תעשה חיפוש בפורום.

בצורה תמציתית :

* חותכים לך את הגג של הרכב , מה שפוגע בחוזק המבנה שלו. לא הייתי רוצה לבחון את זה בזמן תאונה.

* הגג ברכב לא מתוכנן לכך לכן לא קיים ניקוז מתאים עם מרזבים ב4 הקצוות, כך שבלאי בגומיה או פספוס בהתקנה יגרום לך לנזילת מים מיידית בתוך הרכב. גם לא קיימים חיזוקים כדי לשאת את המשקל של הסאן רוף.

* הסאן רוף לא נפתח לתוך הגג אלא עולה בזווית אחורה בצורה מגעילה. (אני לא מדבר על שיקולי אירודינמיות בכלל)

בקיצור : אני הייתי מעדיף או עם הדבר האמיתי, או בלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בזה אתה צודק אייל,

אבל עכשיו ברכב באחריות ל3 שנים אם יקרה משהוא הם יתקנו באחריותם.

מצד שני הגג הזה נותן צורה יותר יפה לרכב והצורה איך שהוא נפתח למעלה זה יותר יפה מאשר שיכנס בתוך הגג,אבל כל אחד ושיקול הדעת שלו.

תודה רבה לך.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...