Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות סאב 12 אינצ'

יהיה לי מגבר שנותן בגישור 284 RMS

אני מתלבט בין JBL GTO1260BR ל Rockford P212S4

על מה אתם ממליצים, אולי על עוד דגמים. (במחירים דומים)

*תיבה לרוקפורד - כמה עולה? , האם טובה באיכות?

בתודה,

נדב

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על המגבר 75.4 שבגישור מצוהר שמספק 284 RMS, לדעתי הוא מוציא פחות אך לא בהרבה (היה לי אחד), את ה JBL הספציפי הזה לא שמעתי אך את הרוקפורד היה לי בתיבה מקורית שלו ported , אם אתה מחפש רעש אז הרוקפורד בתיבה פתוחה וגם מקורית יהיה מאוד חזק אך לא מדוייק, בתיבה אטומה הוא יותר מדוייק אך עדיין באופן יחסי לפתוחה ולא מספיק מדוייק לטעמי.

עדיף שתגדיר תקציב ואז נוכל לעזור לך, ודרך אגב תשקול יד שנייה בפורום, יש פה לא מעט סאבים טובים ומחירים לא רעים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

800 שקל +- כולל תיבה

ראיתי את ה JBL כ יתרון עם תיבה של החברה.

מאיפה אני משיג תיבה מקורית לרוקפורד, כמה עולה? ומה מחיר הרכבה. (סגורה+פתוחה)

פורסם

אם זה התקציב שלך תוותר מראש על התיבה המקורית של רוקפורד, קודם כל היא תיבה פתוחה ported ובנוסף היא מאוד יקרה, עולה בערך 1100 שקל -+.

אני בכל מקרה מציע לשים את ה P2 באטומה, שמעתי את ה P2 שהיה לי ב2 האופציות ובפתוחה הוא חזק אך ממש לא מדויק באטומה הוא היה לא רע, כמובן הכל באופן יחסי.

תבדוק למי יש בפורום P2 ותוכל לקבל חוות דעת ואפילו אולי לשמוע.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

בסכום הזה אתה יכול לקנות גם ID10 (שיש עליהם מבצע כרגע לחברי הפורום) בתיבה אטומה קטנה ותאמין לי שלא תאמין למשמע אוזנך, סאב פשוט מדהים מניסיון של שבוע עם הרבה סוגי שירים.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

הסאב שלטעמי נשמע הכי טוב במחיר הזה הוא Cerwin vega HED12

השילוב הראוי בין עוצמה לדיוק.

אני לא חושב שכ- 800 ש"ח אפשר לקנות סאב חדש כולל תיבה טוב ממנו.

ושוב זה הכל עניין של טעם, יש מי שיעדיף את ה- ID, אני לא, ועם תיבה הוא יוצא כמעט 1000 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סאב זה תמיד בחירה אישית.

בכל אופן הסאב עצמו עולה 750 . לבנות לבד תיבה לא עולה יותר מ-100 שקל...

850 שקל סאב.

אבל שוב, זה בחירה של פותח התרד. בשביל באס מדוייק יותר הייתי הולך על הID ולא על הHED.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

800 שקל כולל תיבה....אמממ לדעתי...כן?ומניסיון של חבר טוב

תקנה Cervin Vega hed 12 ללא תיבה....עולה 700 שקל

תכנס להוראות יצרן ותקנה /תבנה תיבה פתוחה...יהיה לך סאב רעיללל...

בהצלחה אחינו

פורסם

מצטרף להמלצה על הסרווין.

היה לי אותו כמעט שנתיים ונהניתי מכל רגע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...