Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לבחור בין אסטרה חדשה לבין קורסה חדשה, הפרש של כ 20K, והאסטרה יותר חזקה ויפה.

אני לא צריך רכב גדול אבל מעולם לא נסעתי ברכב קטן ולא ממש בא לי להתחיל.

העניין הוא שאני חייב לבחור רכב מתוך המבחר של UMI ונראה לי שעדיף ללכת על האופל גם מנקודת מבט של שמירת ערך.

אני טועה?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

אם שמירת ערך היא פקטור בשיקול הרכישה, תבדוק איפה אופל נמצאים ותלך הכי רחוק שאפשר מהן (ובמילים אחרות, שוק מת ואיבוד ערך גבוה מאוד עם קשיים במכירה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקיי, אז העניין הוא כזה;

זכינו באוואו במפעל הפיס, לא רוצה לקחת אותה.

האפשרות היא להחליף ברכב חדש אחר בתוספת כסף, במקרה כזה נקבל 90K בעבור האוואו, או לגשת לטרייד-אין ולהחליף ברכב משומש תמורת 75K.

אני מעדיף לא להחליף ברכב קטן אחר אלא לשדרג לגדול יותר גם במחיר של ישן יותר.

השיקול החשוב בשבילי הוא השמירה על הערך כדי להפסיד כמה שפחות בעיסקה ובכלל.

מה דעתכם?

בריאות לכולם!

פורסם

לצערך האסטרה ובעצם כל רכבי אופל סובלים משוק חלש ביותר.

אם בכוונתך להחזיק את הרכב תקופה ארוכה , או אז אובדן הערך אינו מרכיב קריטי.

אם אתה חושב למכור את הרכב בתקופה של 2-3 , או אז תסבול קשות מאובדן הערך, ממליץ לך לפדות את האוואו, ולהתפלל שתקבל 75-80 (השוק מוצף ברכבי מפעל הפיס), מכול מקום עדיף לדעתי מאשר להוסיף עוד כסף מעל הזכיה עבור אסטרה.

קח בחשבון שמוצע היום רכבי מודל 2008 במחירים של כ 90K לפני מיקוח , לרכבים עם 17 ק"מ על השעון , ראה טרייד אין של קארסו על הטידה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...