Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה קיבלתי מערכת שעלתה לאחי כ7 אלף ש"ח אני רוצה לדעת מהם הרכיבים שיש לי ביד ומה הם בידיוק שווים.

(לא מבחינת מחיר אלא האם אלה מוצרים טובים) לפי מה שאני רואה יש לי ככה, מגבר של מאק אודיו 1500 וואט

זוג קומפוננטים שאין לי מושג של מי ומה הם אבל צילמתי אותם כדי שתגידו לי אתם (אם התמונות לא ברורות אני

יכול לכתוב לכם מה שכתוב עלייהם). סאב של JBL הוא ניראה יחסית קטן אין לי מושג כמה וואט או אראמאס הוא.

ולסיום יש גם מערכת של JVC שהיא כוללת דיוידי מובנה בתצוגה עצמה של המערכת ובמקום המראה האמצעית

יש מראה שהיא בעצמה עוד מסך דיוידי. אוקיי לבנתיים זה כל מה שידוע לי, לדעתי אני אצתרך להוסיף עוד מגבר ולהחליף את

הסאב אבל תגידו לי אתם... אגב יש את כל החיווט של המערכת.

התמונות:

tmk2rdmyrhkd.jpg

33zdnottakbm.jpg

n02uz0jmkzgg.jpg

keyoyxiltwyj.jpg

yy0dcgyoozto.jpg

0njlmgyatzyj.jpg

yjznydedizwj.jpg

k2naofwcmztz.jpg

פורסם

קשה מאוד להבין מהתמונות עדיף שתעלה תמונות איכותיות יותר ותרשום את מה שרשום על הרכיבים

הרדיו דיסק של JVC לא רע בכלל משמש גם כ די וי די

המסך מראה ג'נרי ואין הרבה מה להגיד עליו

הרמקולים נראים לי כמו לנזר אבל אני לא בטוח בעניין בגלל התמונות

פורסם

הקומפוננט שלך הוא לאנזר אופטי דרייב. (סט בינוני ביותר.) יש לך בנוסף את הקרוסים והטיווטרים שלהם.?

המגבר טוב. מאק אודיו Z4200. (מגבר טוב. וחזק.)

סאב לא יודע (אין דגם ואין תמונה)

HU טוב. וכולל DVD מובנה + מסך וישלך מסך מראה בנוסף.. (שילוב חמוד שמאפשר גם חיבור נוח למצלמת רוורס)

לאיזה רכב מיודעת המערכת?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

האמת אני עוד לא יודע לאיזה רכב המערכת מיודעת יש 2 אופציות או הרכב הנוכחי שהוא גולף ג'נריישן 2001

או לרכב שאני כרגע בשלבי קנייה אך עוד לא החלטתי איזה רכב אני רוצה.

בקשר לקומפוננטים יש לי את כל מה שקשור אלייהם פשוט לא צילמתי, בקשר לתמונות אני מצטער אבל אין לי מצלמה

נורמלית רק את הפלאפון שלי.. ובקשר לסאב אם תמונה תעזור אז אני אצלם אותו מאוחר יותר.

בעיקרון, איך המערכת? שווה הרכבה או שאני צריך לעשות פה שידרוג רציני כדי להגיע למה שאני רוצה?

אגב, אני מעוניין בווליום כמה שיותר ואיכות כמובן... באסים חזקים ו... זהו. (אני שומע מוזיקה שחורה ומזרחית)

• תוכן חדש...