Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי תודה על ההזמנה ואתה תתפלא אני באמת מאוד אוהב SQ רק לא ברכב שלי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד תוכל לרכוש רכב נוסף למטרת SQ, ולהנות מכל העולמות..

לחלופין, תבנה סטאפ כפול. בלחיצת מתג תהפוך את מפלצת הSPL שלך, לסטודיו SQ..

פורסם

צביקה הלוואי,אבל כאשר אני אסיים עם המערכת שלי אני אתחיל להשקיע ב SQ אצל אבא שלי,גם ככה אני לוקח לו כל הזמן את הרכב כשאני מתקמצן על הדלק.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

חחח(הפורום אינו צ'אט, נא הימנע משימוש בביטויים כמו זה)... רוני:) אהבתי את ה"אני אוהב מאוד SQ רק לא ברכב שלי":lol:

כמובן שהם לא מושווים לHAVOC 15' רק שנתאם ציפיות:).

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שאני אבין, סאב שהוא חזק לא יכול להיות SQ? אה אדי? אז W7 אתה אומר שהוא חרא של סאב מבחינת SQ ובחו"ל מבדיקות הוא עושה 143+ DB גם בתיבות אטומות. נו באמת :roll: (הייתי גם רושם לדוגמא את ה-Q שלי, אבל אתה טוען שהוא "מפלצת אמריקאית" וזה משמיעה של בדיוק 20 שניות אצלי ברכב).

אמיר - נתונים זה לא הכל בחיים. יש תאכלס, על פני השטח. גם מבחינתי ה-W3 פשוט לא רואה את ה-ID, בשום פרמטר. שמעתי את ה-ID12 (למזלי לא שמעתי לא את ה-10 ולא את ה-8 ) וחוץ מלנסות להפציץ, הוא לא עשה יותר מזה (לא דיוק ולא כלום, ישב בתיבה אטומה קטנה, לא יודע מה היה הנפח).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומכר,מי אמר חרא סאב? בנתיים מי שאומר פה חרא סאב זה אתה ולא אני.

גם המקס רושם תוצאות יפות בDB נו אז?

ולא מתוך ישיבה של 20שניות אלה מתוך כמה דקות ושמיע של כמה שירים הFIQ לא היה מדוייק כמו המקס לדעתי ואם אתה לא מבדיל אז אתה לא מבין למה אני מתכוון..

"לנסות להפציץ" מה בן אדם שקורא את השירשור יכול להבין משורה הזו? שצפית שID ישמע כמו BTL?

שומכר,אני מכיר את הראש שלך אתה לא בקטע של סאבי SQ לא ID ולא JL אז לתת פה השוווה לדעתי האישית אתה לא יכול כי זה לא תחום העניין שלך (עובדה תיראה מה רשמת "מנסה להפציץ") ובגלל ששמעת שמשווים את הJL לID אז אתה ניתפל לJL ואני כימעת בטוח שהסבר מדוייק בין JL ולID אתה לא תביא ומי שיש לנו ניסיון לא של שמיעות מפגשים יביא. בדרך כלל אנשים שמבקשים חוות דעת הסאבים הם מצפים לשמוע אותה מאנשים שנוסעים חודשים עם הסאבים האלה ולא שמעו אותם 5 דקות בתנאים שונים ולך תידע איך מה ומי אז להגיד מה שאתה אומר פשוט לא רלוונטי לדעתי.

פורסם

גיא,

יש עוד נתונים בשמיעה של סאב שמשפיעים ישירות על הצליל של הסאב, כמו הגברה נפח תיבה, נפח בגאז'.

כל עוד לא לקחת את הסאב והצבת אותו באותם התנאים קשה להחליט איזה סאב יותר טוב. אלא אם ההבדל הוא כזה תהומי, ואני לא חושב שהJLW3 כזה סאב מבריק. הוא אכן סאב טוב.

אתה מוזמן לשמוע זוג ID10 , הסידרה הכי "פשוטה" שלimage dynamics ולהגיד לי איך זה נשמע.

זאת הדרך ההכי פשוטה, אח"כ נלך עם אותו הדיסק אליך לרכב ונראה איך שומעים.סבבה?

אני אשמח באותה ההזדמנות לשמוע בצורה מעמיקה יותר סאבים של AA וFI .

וכמובן, את הקלארוס. זה נקבע אצל עתיד, למרות שאני אשמח למישהו עם ר"ד גם ברכב שנוכל להעביר את הדיסק אלי.

אמיר

פורסם
בדרך כלל אנשים שמבקשים חוות דעת הסאבים הם מצפים לשמוע אותה מאנשים שנוסעים חודשים עם הסאבים האלה ולא שמעו אותם 5 דקות בתנאים שונים ולך תידע איך מה ומי אז להגיד מה שאתה אומר פשוט לא רלוונטי לדעתי.

אז איך אתה טוען שה-Q לא מדוייק אם שמעת אותו רק 5 דקות אצלי ברכב? (וגם לא. עזוב שעוד לפני שנכנסת לרכב שלי באת כבר עם תשובות מוכנות מהבית "מפלצת אמריקאית"). אתה בכלל מבין מה אתה רושם? כל מה שאתה רושם מנוגד אחד לשני. פעם אחת אתה רושם שמשמיעה של כמה דקות ה-Q לא מדוייק וכו' וכו', ופעם שניה אתה רושם שמשמיעה של כמה דקות אי אפשר לתת רושם על סאב. אתה קורע מצחוק :lol:

אתה באמת רוצה להכנס לזה? אתה בכלל מכיר אותי שאתה טוען שאני לא בתחום של SQ? לא, אתה לא. ככה חשבתי. אתה מסתמך על איזה עובדות? "עובדה - תראה מה רשמת פה - מנסה להפציץ". איך זה קשור? איזו מין עובדה זו? שוב, קורע מצחוק :lol:

לנסות ולהפציץ משמעו - היה חזק יחסית ותו לא. לא דיוק ולא כלום.

JL להשוות ל-ID? לטעמי כל סאב של JL נשמע הרבה יותר טוב מ-ID. במיוחד W3 מ-ID (שלא נדבר על ה-W6 שבאמת הרשים אותי לעומת אפילו ה-IDMAX, ותתפלא, שמעתי W6 פעמיים, ואת המקס המון פעמים, וזה לא זה, לטעמי).

לגבי המשפט הראשון שלך, כנראה שאתה לא מבין את מה שאני רושם. אתה ישר טוען על בנאדם שעשה תוצאה מכובדת ב-DB, שאין לו ראש SQ, או לחילופין, שהסאב שלו לא קשור ל-SQ.

אמיר, ביום שאני אביא Q 10 (אפילו שזה לא כוחות כביכול מול ID) אתה מוזמן לשבת אצלי ברכב. ויבוא היום הזה.

דרך אגב, אתה כבר ישבת אצלי ברכב, ועם כל המערכת המובנית של הרכב וכל מה שגורם למערכת לא להיות במיטבה, יצאת ואמרת ש (תופים גבירותיי ורבותיי): "יחסית לסאב 15, הוא מאוד מהיר ומדוייק". אם שכחת, להזכירך :idea: (כן, אדון אדי, תתפלא).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, תגיד לי מה אתה משווה בין Q ל ID ? לא משנה מה הגודל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שמעתי אותו בשחורה שהיתה ברכב כי אתה רצית לזוז והוא עשה רושם טוב.

במפגש הזה אני רוצה לשמוע אותו באמת טוב, מה ששמעתי אז אבל היה גם בעיקר פיצוצים.במפגש הזה נקדיש קצת יותר זמן.

ומה שאלי אמר, אפילו אם זה לא ברוח שאני מתכוון אליה, אתה משווה פה סאב של 650 ש"ח לסאב של 2000 ומשהו ש"ח.

לא נראה לי אותה הרמה. ואני אשמח לשמוע אותו בגירסא של 10'.

אין פה שום מאבד ID VS FI AA או משהו כזה אני באמת רוצה להתרשם מהסאבים האלה.

אמיר

פורסם

אלי, לא משווה. רק רשמתי שאם באמת רוצים להתרשם מסאב מדוייק ומהיר, אני אביא את ה-10. זה הכל.

אמיר - שמעת אותו דווקא לא על שחורה, אני זוכר בדיוק על מה שמעת (דיסק שאלי הביא לי, השיר נקרא pendulum- tarantula).

אדי - שתקת על שאר הדברים. מעניין מאוד.

ואם אני אבצע התקנת SQ מטורפת אז פתאום כן יהיה לי ראש SQ? :lol:

ZOOM-ZOOM

פורסם

אדי, גיא, אתם יורדים פה לפסים שהרבה יכולים לחלוק עליהם.

זה כמו שאני אגיד [לא משהו אישי, אלא רק קשור לשרשור] שזה שיש לך סופרימו ג'נסיס ופוקאל ברכב, לא אומר שיש לך "ראש SQ" , אלא קנית רכיבי SQ.

מבחן התוצאה הוא איך שהאוזניים שלך מכוונות את הסט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הוויכוח דיי גלש כבר.

אני לא יודע, אבל בכל אופן פנדולום עד כמה שאני זוכר זה סוג של דראם אנד בייס אלקטרוני. או משהו בסיגנון.

אני בתור נגיד אחד שמגדיר את עצמו כשואף ל"SQ" לא מסוגל לשמוע כמו שאתה שומע, זה פשוט נשמע לי רע.

זה מה שאתה אוהב ולכן נראה לי שזאת היתה הכוונה ב"אין לך ראש לSQ". זה לא כזה מעניין אותך פשוט.

בכל אופן עזבו את הוויכוח המיותר הזה.

מחר נפגשים, נשמע מערכות נתרשם מהסאבים ויהיה נחמד .

אמיר

פורסם
אז להגיד שהוא יקר יותר לא כל כך רלוונטי פה .

בארץ הID מהווה התמורה הכי טובה לכסף שלך, הסאב היחידי שיכול ועומד לדעתי בכול פרמטר עם הW3 בחצי מחיר.

לסיכום ב650שקלים אין סאב טוב יותר ויחידי שטוב יותר לטענתך ולא יותר טוב לטענתי הוא W3 עולה הרבה יותר.

ונחמד לראות שמחיר הID בארץ כמחירו בחו"ל.

מקס.

בטח שלהגיד יקר יותר זה רלוונטי כי אנחנו בארץ ולא בחו"ל.

בנוסף, הID ממש לא עומד עם הW3 בכל פרמטר ובטח שלא מתעלה עליו.

היה לי גם את הW3 וגם את הID ברכב בגרסאות ה10 אינטש וכמו שאמרתי, הID הוא סאב אומלל, אפילו הפיניקס גולד אוקטןR שהיה לי התעלה עליו.

הW3 טוב יותר,נקודה וזו דעתי.

הJL סאב נחמד מאוד, אבל המחיר שלו בארץ גבוה בהרבה מהID.

במחיר של JL W3 אחד אפשר לקנות 2 ID10 ומניסיון עם זוג כזה, זאת כבר חיה נחמדה מאוד(הם מותקנים אצלי ברכב).

אמיר

בוא לא נסחף.

במחיר הזה אתה קונה את הארסנל של AA ונשאר עם עודף, ואתה מקבל גם סאב נורמאלי.

אגב, לגבי הנתונים זה קצת לא מדוייק להתייחס לנתוני XMAX ולFS כרפרנס, מהסיבה הפשוטה שגם הID וגם הIDMAX חולקים את אותו FS והרי ברור לך שהID לא מתקרב ליכולות של הMAX בתדרים נמוכים.

FS לא מייצג כלום, כי השאלה איך הסאב ממחזר את התדרים הללו ובאיזה עוצמה.

צר לי, אבל ביצועי הID בתדרים של מתחת ל60HZ הם פשוט מאכזבים- ואם כל הכבוד 60HZ ומטה זה כבר תדרי סאב-באס, אפילו הוופרים שלי מסוגלים לנגן את התדרים הללו בעוצמה מספקת.

under construction..

• תוכן חדש...