Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מת"א, אמור להגיע למרכז הקונגרסים.

ליתר דיוק איפה זה בירושלים ?

אשמח אם תכוונו מהכניסה לירושלים.

תודה מראש.

פורסם

אין פשוט מכך. בכניסה לירושלים יש לך מעין "מזלג". אתה צריך לקחת את הזרוע השמאלית, וכעבור פחות מק"מ אתה אמור לראות בבירור את בנייני האומה מימינך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גשר מיותר לגמרי לדעתי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גשר מקסים ויפהפה. זאת לא "אשמתו"

שפרויקט הרקבת הוא מהעלובים בתולדות המדינה.

זה כמו מגדל אייפל - כולם צועקים חמס כמו עדר כבשים ומתחרים בנחרות בוז,

אבל בעוד עשור-שניים כולם יהללו את הגשר, ינפחו את החזה בגאווה

ויגידו: "בטח, זה הסמל של העיר, 'סתכל איזה יופי".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"זה כמו מגדל אייפל - כולם צועקים חמס כמו עדר כבשים ומתחרים בנחרות בוז,

אבל בעוד עשור-שניים כולם יהללו את הגשר, ינפחו את החזה בגאווה"

בתקווה שברקת יחריב אותו לפני שזה יקרה!

אה וגם ישפוך הרבה בטון על הפסים ונחזור להיות עיר נורמאלית.

פורסם
אה וגם ישפוך הרבה בטון על הפסים ונחזור להיות עיר נורמאלית.

עם זה אני מסכים בהחלט, אבל להרוס את הגשר זו איוולת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...