Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אצלי בעיה חשמלית לאחרונה ואני מחפש עצות וכשיתפנה לי זמן אני ינסה אותן

כאשר אני מניע את הרכב הרכב נוסע ואין בעיות, וכשאני עומד במקום, בניוטרל ומפעיל אורות חירום פתאום הסל"ד של המנוע עולה ויורד בדיוק באותו קצב של האורות חירום, כאשר אני מכבה אותם הסל"ד חוזר לנורמלי, המצבר בן שנה ואין שום בעיות חשמליות חוץ מזה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא נראה לי הגיוני שסל"ד המנוע מסוגל לעלות ולרדת כל כך מהר.

אתה בטוח שהסל"ד לא נשאר אותו דבר ורק המחט עולה ויורדת?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצתרף לשאלה:

בדיוק אותו דבר, גם בהפעלת ווינקר וגם באורות חרום.

סל"ד של מנוע "עובד בקצב של הווינקר", ממש עולה מעט ויורד.

ולא מדובר במשחק של מחוג, אלה סל"ד

( במיצובישי 94 אם זה משנה )

פורסם

אז זהו שאין לי מד סיבובי מנוע אלא ממש שומעים את זה בבירור, יש למישהו עוד הצעות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש אצלי בעיה חשמלית לאחרונה ואני מחפש עצות וכשיתפנה לי זמן אני ינסה אותן

כאשר אני מניע את הרכב הרכב נוסע ואין בעיות, וכשאני עומד במקום, בניוטרל ומפעיל אורות חירום פתאום הסל"ד של המנוע עולה ויורד בדיוק באותו קצב של האורות חירום, כאשר אני מכבה אותם הסל"ד חוזר לנורמלי, המצבר בן שנה ואין שום בעיות חשמליות חוץ מזה

הבעיה היא באלטרנטור או במצבר. בנוסף יש לבדוק חיבור מינוס למנוע ולגוף הרכב.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...