Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול לנחש שלא יותר מדי עיתונאים מתעניינים בקוביני. לכן הם די התרגשו - מסתבר - מהביקור של צוות 'אוטו' אצלם, ובמדור "גלריה" באתר שלהם (תלחצו על Gallery בסרגל) יש בראש העמוד הפניה לשתי כתבות באתר אוטו.

ואם לא די בכך, הרי שבאתר seriouswheels גיליתי בידיעה על קוביני ספיידר 2009 כמה תמונות מוכרות, עם דמויות מוכרות... כן כן, החבר'ה מקוביני שלחו להם בין היתר גם את התצלומים שלנו, ואפשר להבחין לא רק בסרוניס הישוב באוטו או מנהל שיחה ערה עם מישהו ברקע, אלא גם בתומר פדר האוחז במצלמה.

נו טוב, מותר גם לי להיות פרובינציאלי לפעמים, לא?

טל

Covini Spider f3q high-2-1024.jpg

Covini Spider front-1024.jpg

Covini Spider drive-1024.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

איזה אתר מפען יש ליצרן רכב כזה..

תשאלו אותם אם הם רוצים לעצב את האתר מחדש נעשה להם בחינם תמורת נסיעה ברכב שלהם :-)

S2000

פורסם

זו לא פרובנציאליות, כולנו יודעים שבטח שרוני (המושחט) לא מועסק בשל כישרונותיו, אלא בגלל שהוא יפה!

עכשיו יש גם הוכחות.

...

נחמד!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

את מי זה מעניין העיצוב?! אנחנו על המפה! :wink::-)

כל הכבוד לאוטו, באמת ראויים לשבח!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוני, אתה קורא לעצמך עיתונאי?

עומדת מאחוריך על הנגרר פיאט 850 ספורט ספיידר במצב מושלם, ואתה מתעניין במוטציה המוטורית הזו שלפניך?

יכול להיות שהם משתמשים בספיידר כדי שיהיה לנהגי הניסוי מדד להשוואה ? :-)

פורסם
עשו אותו בנענע ?

עשו אותו באצבע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אגב, מצחיק כמה סיריוס ווילס הם לא ממש סיריוס - קוביני שולחים להם כמה תמונות (בלי קרדיט לצלם, אגב) והם מיד מפרסמים את המכונית כדגם 2009 - המכונית שבתמונות היא אותו הפרוטוטייפ שמופיע בתמונות ברשת כבר מ-2005. איזה 2009 ואיזה נעליים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...