Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

(הרכב הוא VW פאסאט TDI 1.9 שנת 2001 עם כ-170 אלף קילומטר ומנוע AVF)

בהמשך לעלילות הטורבו של הפאסאט שלנו, ועקב הליטר ומשהו שמן שנשרף (ועוד ממשיך להשרף מידי פעם), האוטו הגיע למוסך על בעיות של חוסר סחיבה (עליות לירושלים - בקושי 30 קמ"ש, בפול גז!).

אחרי בדיקה קלה, הגיעו למסקנה שהלך הממיר. הרעידו את האגזוז ואפילו שומעים את החלקים השבורים שלו מנגנים לנו על הארנק...

מצאנו אפשרות לממיר קטליטי אוניברסלי מ"אבי פרטס" ב-850 ש"ח (בלי עבודה), אבל מה זה בעצם ממיר קטליטי אוניברסלי? מישהו מכיר את המוצרים של הבחור הזה? איכותיים?

ומה עדיף? ממיר אוניברסלי חדש או ממיר מקורי משומש?

למישהו יש המלצה על אגזוזן איכותי באיזור הצפון? נהריה-עכו-קריות-חיפה, אפילו נצרת וכל הכפרים והקיבוצים שבין לבין.

תודה רבה,

מיכאל.

I Ride Because I Really Like Dessert

• ספונסר פורום
פורסם

באופן כללי אני מתקין בדרך כלל ממירים אוניברסלים ללא חשש ,אבל

פעם אחת בלבד התקנתי ממיר אוניברסלי ברכב הזה פאסט דיזל בעל מנוע AVF

ולצערי הוא לא החזיק מעמד .

החיבור שלו מיד ביציאה מהטורבו במיקום בעל גישה בעיתית ביותר לריתוך

ורעידות של מנוע הדיזל הזה גמרו עליו תוך כמה חודשים .

תברר עם אותו ספק האם יש לו ניסיון של התקנה ברכב מהסוג הזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם אתה מוכן להצפין עוד קצת אני ממליץ על אחד בראש פינה - גם פנצ'ריה וגם אגזוזים\ממירים וכו'

תקר הגליל - 04-6937063 ובקש את יוסי - בחור זהב :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מחזק את רון - במוסך שעבדתי התקנו כמה תחליפיים התפרקו כאילו היו עשויים מפלסטיק

בגלל הצורת הרכבה יוצא שהממיר מקבל ים חום וים וויברציות

בקשר למקורי מפירוק, לא מדובר בתופעה שכיחה, ויש כאלו שעשו 500 אלף על הממיר המקורי, אם הממיר מפירוק נראה חדש יחסית ולא בן מליון שנה עם חצי מליון קילומטר

תתווכח על המחיר ותיקח אותו

פורסם
זהו, שהוא לא מתקין. הוא רק מוכר. אני צריך למצוא בעצמי מי יתקין.

עדיף אם כך למצוא ממיר משומש? מפירוקיה או משהו?

אתה מדבר על זה שהמלצתי עליו? כי הוא כן מתקין..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה שואל על אמי פרטס חלקי חילוף לרכב בגבעת שאול ובתלפיות אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות אני קליינט שלו כמה שנים ותמיד מרוצה הוא מקצוען אמיתי

פורסם
אתה מדבר על זה שהמלצתי עליו? כי הוא כן מתקין..

מצטער, דיברתי על אבי פרטס. הוא רק משווק/מוכר, ללא התקנה.

בכל מקרה האופציה שלו יורדת מן הפרק, אין לי שום רצון להתקין ממיר שהרכב הזה יפרק תוך כמה חודשים.

מחר אנחנו נוסעים ל-2 אופציות שמצאנו בנצרת, ממירים משומשים שירדו מפאסאטים אחרות. אופציה אחת של "עד 1000 ש"ח, צריך לבדוק לפי הממיר אם יש לי כזה או לא", השני 1000 ש"ח + מע"מ, יש בוודאות.

בכל מקרה, לפי מה שאבא שלי סיפר לי, אנחנו מאשימים את המוסך שהחליף את הטורבו בצרה הזו.

כאשר החליפו אותו, והניעו את האוטו, מנהל המוסך בא לבדוק אותו כביכול, נתן גז כל כך חזק שהאוטו נחנק ונכבה! וזאת למרות שהמכונאי הפציר בו לא לעשות זאת. אנחנו מאמינים שבנקודה הזאת נשבר הממיר סופית. חבל שאי אפשר להוכיח :evil:

פורסם

ברכות לנו, היום (טפו טפו טפו מלח מים מלח מים מלח מים) הסאגה נגמרה.

קנינו ממיר משומש ב-1100 שירד מפאסאט TDI שנת 2003 עם מנוע AVF, ונראה במצב פצצה. יש לי מספר רכב ככה שצריך בהזדמנות לברר כמה ק"מ הוא עשה, סתם בשביל לדעת. הממיר הוחלף אצל אגזוזן בנצרת שקיבלנו עליו המלצה טובה, והרכב סוף סוף חזר לחיים!

הממיר שירד מהרכב היה מפורק לגמרי, אשכרה נפלו ממנו חתיכות (השתדלתי לא לנשום).

בזאת אני מתפלל שנגמרו התיקונים ההזויים האלה, ואמשיך לראות נחת מהרכב הזה.

שיהיה שבת שלום לכולם!

פורסם

אני בטוח שתחזרו לראות נחת מהרכב,

מדובר במנוע מאוד אמין, ונעים בנסיעה עם הרבה מומנט למטה ולא מעט כח למעלה

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב ,

צר לי על הבורות הרבה שנגלית לעיני בשרשור הנ"ל .

חברת אביפרטס ( אבי שיווק לשעבר ) הוקמה בשנת 1982 ובעלת ניסיון רב בענף האגזוזים , הרדיאטורים והחלפים .

אביפרטס אינה "בחור" כמו שהחמאת לנו .. אלא צוות מיומן וותיק שמוכר בכל רחבי הארץ מקרית שמונה עד אילת .

אין מכון אגזוזים בארץ שאינו מכיר את החברה ואת מוצריה .

אין כל פגם בממירים אוניברסליים . אנו מתאימים את הממיר , גם אם הוא ממיר אוניברסלי לסוג הרכב לפי נפח מנוע , לפי סוג המנוע ( בנזין , דיזל וכו' ) . ממיר מקורי הוא בסך הכל ממיר אוניברסלי שהוסיפו לו צנרת ... זה הכל .

כל הממירים הם ממירים גרמנים או אמריקאיים , אין סינים טאיוונים או קווקזים .

מסתבר שישנם עדיין אנשים שמצליחים לישון טוב בלילה רק אם הם משלמים ביוקר ...

הינך מוזמן להגיע לבקר אצלנו בקרית אריה בפ"ת להתרשם ואז לרשום שרשור חדש על "הבחור הזה " .

• תוכן חדש...