Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כמה שעות הבחנתי בנזילה של הנוזל רדיאטור (המים הירוקים) . הטפטוף עצמו בעצימות מאוד חזקה ולא נובע כתוצאה מפגיעה. את המיקום של הנזילה הצלחתי לראות רק מחוץ לאוטו ולפי מה שהבנתי, היא נמצאת בצדו השמאלי התחתון של המנוע, ממש מתחתיו.

חשוב לציין שחלק מהצינורות הוחלפו לפני חצי שנה, ולפני כשנה וחצי נעשה תיקון ראש מנוע.

הנזילה מהירה מאוד (מילוי חצי מיכל שנעלם כמעט מיידית ללא נזילה, ולאחר מכן מילוי של שני שליש עד הנסיעה הביתה כ 5 דקות, המפלס ירד ב 2 סנטימטר)

תודה.

פורסם

יהיה מאוד קשה עד בלתי אפשרי לאתר את מיקום הנזילה דרך המסך.

מומלץ לא להמשיך לנסוע כך עם הרכב,לגרור למוסך,לעשות בדיקת לחץ לכל מערכת הקירור.

הנזילה יכולה להיות כתוצאה מאחד או יותר:צינור/ות קרועים,משאבת מים ,רדיאטור שהגיע זמנו.

נסיעה ברכב במצבו הנוכחי עלולה לגרום לנזקים כואבים לכיס ולעוגמת נפש, שתסתיים בשיפוץ ראש מנוע נוסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש פה איזו שאלה שמסתתרת? או שאתה רק מעדכן אותנו בקורותך היום? :-|

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אכן יש כאן שאלה, והיא מה הסיבה יכולה להיות

להכנס ממתחת לאוטו בעיה אבל אפשרי, אבל לא אזהה את הבעיה כי אני לא מבין בזה

• תוכן חדש...