Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מס' שאלות שעלו לי לגבי ההתקנה החדשה

*האם קיים הבדל בין מוליכות של מפצל עם פיוזים וללא?,ולמה האחד עדיף על השני ובמה?.

*פיצול כבל "remote" ע"י מפצל קטן ופשוט אם אני לא טועה מנחושת ,יהיה טוב?,פיצול מ1 ל4.

*הגברת טויטרים בעל הספק של כ35RMS לטויטרים כגון MT23 של מורל צריך להספיק?.

תודה,

סטס.

פורסם

ההגברה הזו מספיקה, אבל מה הכיף בזה:D

איפה ה OVERHEAD ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
שלום,

מס' שאלות שעלו לי לגבי ההתקנה החדשה

*האם קיים הבדל בין מוליכות של מפצל עם פיוזים וללא?,ולמה האחד עדיף על השני ובמה?.

*פיצול כבל "remote" ע"י מפצל קטן ופשוט אם אני לא טועה מנחושת ,יהיה טוב?,פיצול מ1 ל4.

*הגברת טויטרים בעל הספק של כ35RMS לטויטרים כגון MT23 של מורל צריך להספיק?.

תודה,

סטס.

אני מגביר CR101 עם 20 RMS לערוץ של מגברון קטנטן של סוני - והם נשמעים פאקינג סוף הדרך אם זה עונה לך על השאלה.

אבל זה גם תלוי בהתאמה של המגבר לרמקולים - לא יכול להסביר את זה אבל רמקול מסויים לא ישמע טוב על כל מגבר שתיתן לו - והרבה פעמים הוא דווקא ישמע טוב יותר על מגבר חלש יותר מאשר חזק יותר (כשמדובר במגברים שהם לא מאותו היצרן או לפחות לא מאותה סדרה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על העזרה,

אלי , לא כולם רוצים להשתגע , בעצם... :roll: (גרמת לי לומר לעצמי "נו טוב, מגבר זמני" :lol:) .

שאלה נוספת , האם כל החיבורים בציור מבוצעים נכון?,או שצריך לשנות\לשפר משהו, מקווה שהציור לא מסובך מידי.

אשמח לקבל תשובות גם על שתי השאלות האחרות.

שוב תודה.

install[1].jpg

פורסם

לגבי המפצלים :

מחברים מפצל אם פיוזים בעקרון רק כאשר יורדים בעובי הקבל לדוגמה מ2 G ל4 G וזאת עלמנת להגן על הכבל הדק יותר מפני שיכולת העברת הזרם שלו קטנה יותר ועקב זאת ערכי הפיוזים במפצל יהיו קטנים יותר מאשר הפיוז הראשי , כמו כן זה נותן לך את האפשרות להתאים את ערך הפיוז לצריכת זרם של כל מגבר בנפרד אם זה רצונך .

הסכמה שלך נראת בסדר :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

סטאס, כל מגבר הוא מגבר זמני;)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

למה רק אקטיבי? מגבר טוב לסט פאסיבי, אין יותר טוב מזה.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

שאלה קטנה,

יש לי מפצל בעל כניסה של 2G ו2 יציאות של 4G, הכוללת שני פיוזים.

בצד של הכניסה ישנה כניסה\יציאה נוספת מכל צד.

האם תיהיה בעיה בה אני יפצל שני כבלים עם פיוז ואחד ללא?

(תמונה מצורפת).

מה ערך הפיוזים המומלץ לפיצול כבל 2G ל2 כבלים של 4G?.

והאם מפצל כזה יתאים גם ל"-" ?,מדובר על מפצל נוסף שבוא יפוצלו שני כבלים עם פיוזים, וכבל אחד ללא.

תודה.

פיוז.JPG

פורסם

לא תהיה בעיה עם זה, אבל ממליץ לך בחום לשים פיוז INLINE במקום שהחוט נהיה צר יותר מהמקור.

לא סתם שמים פיוזים על כל חוט ברכב , גם אם זה פיוז בעל ערך קטן ביותר.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...