Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נחכה כבר לטיול הפורום. אולי עד אז תהיה לי איזו חיפושית חלודה ועצבנית לחירועי שטח..:-P

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בואו נעשה קצת סדר:

ארז-בתור חובבי רכב כל מפגש הוא "שואו אוף" כשאני פוגש בטיול רכב חדש אני קודם כל מסתכל: על צמיגים,סרנים,מיגונים,אביזרים,תוספות (ומזיל ריר על מה שאין אצלי...) מה לעשות-זה מה שמעניין אותי ולא משנה אם זה ראב4,סופה,סיקס או האמר.

לא לשואו אוף הזה התכוונתי.

כוונתי הייתה לשחצנות שמאפיינת נהגים צעירים חדורי ביטחון עצמי שמגיעים עם הרכב של אבא/עבודה/ליסינג וכדומה ומפגינים את הידע רב שצברו בנסיעות שטח מול הפלייסטיישן.

נכון שלא צריך לעשות דרמטיזציה מכל דבר אבל בטיולי שטח צריך משמעת ברזל גם כדי לחזור הביתה בשלום וגם כדי להשאיר את "השטח" שלם וללא נזקים לבאים אחרינו. ריבוי משתתפים נשמע נחמד אבל כשיש 20 רכבים בשיירה, וצריך לעבור מכשול לא מורכב במיוחד שלוקח שלוש דקות לרכב לעבור אותו, ההפרש בין הראשון לאחרון הוא שעה. מעניין כמה זמן יקח לחלק מהמשתתפים לנסות לעקוף דרך השוליים/השדה/גדרות הבקר ולהראות שהם עושים את זה יותר טוב. מספר עיצות נתתי בשרשור הראשון שנפתח ומין הראוי שיתיחסו אליהם ברצינות.

בכל מקרה, אני משתתף ביום שישי הקרוב בטיול לילה כדי לראות את הזריחה בים המלח, וביום שבת שיגיע שבוע אחר כך בטיול לצפון לאזור נחל תבור, האגם הנעלם במנחמיה.

טיול מהנה לכולם.

ארז רונן

פורסם

אל תבנו על האגם הנעלם, כי עד כמה שאני יודע (עבדתי שם כשהמחצבה עוד היתה פעילה אגב...) חזרו לחפש שם גבס, ויכול מאוד להיות שהוא כבר סגור.

פורסם
אל תבנו על האגם הנעלם, כי עד כמה שאני יודע (עבדתי שם כשהמחצבה עוד היתה פעילה אגב...) חזרו לחפש שם גבס, ויכול מאוד להיות שהוא כבר סגור.

עדיין לא סגור וזו הסיבה שאנחנו נוסעים לשם כדי להספיק ולהנות אולי בפעם האחרונה מפנינת הטבע הזו שגם היא תעלם בגלל בצע כסף.

ארז רונן

פורסם
עדיין לא סגור וזו הסיבה שאנחנו נוסעים לשם כדי להספיק ולהנות אולי בפעם האחרונה מפנינת הטבע הזו שגם היא תעלם בגלל בצע כסף.

תגיד אתה צוחק? בצע כסף? (לא שזה קשור לשרשור) מה הקשר לבצע כסף?

זאת היתה מחצבה שנפתחה לפני עשרות שנים, כל החור הזה נחצב מאפס במשך שנים, הוא לא היה שם!!

זה שטח פרטי של הקיבוץ ותכלס אין לך זכות להיות שם, זכותם לעשות בשטח מה שבא להם (עם כמה שאני שונא את הקיבוץ הזה, עדיין זכותם).

פורסם
תגיד אתה צוחק? בצע כסף? (לא שזה קשור לשרשור) מה הקשר לבצע כסף?

זאת היתה מחצבה שנפתחה לפני עשרות שנים, כל החור הזה נחצב מאפס במשך שנים, הוא לא היה שם!!

זה שטח פרטי של הקיבוץ ותכלס אין לך זכות להיות שם, זכותם לעשות בשטח מה שבא להם (עם כמה שאני שונא את הקיבוץ הזה, עדיין זכותם).

רק לאחרונה המקום גודר ע"י הקיבוץ שמתכוון להפעיל את המחצבה מחדש יותר פרטים אפשר לקבל בקישור הבא. לטבע יש דרכים לתקן את הנזקים שבני האדם גורמים אבל זה תהליך שנמשך שנים רבות. עכשיו כשהתהליך הטבעי הושלם והמחצבה הישנה הפכה להיות אגם המהווה בית גידול לעופות, הקיבוץ רוצה להרוס ולהחיות את המחצבה. זה בצע כסף. אני מקווה שתושבי מנחמיה ואוהבי הטבע יעצרו את הקיבוץ מתוכניותיו.

ארז רונן

פורסם
רק לאחרונה המקום גודר ע"י הקיבוץ שמתכוון להפעיל את המחצבה מחדש יותר פרטים אפשר לקבל בקישור הבא. לטבע יש דרכים לתקן את הנזקים שבני האדם גורמים אבל זה תהליך שנמשך שנים רבות. עכשיו כשהתהליך הטבעי הושלם והמחצבה הישנה הפכה להיות אגם המהווה בית גידול לעופות, הקיבוץ רוצה להרוס ולהחיות את המחצבה. זה בצע כסף. אני מקווה שתושבי מנחמיה ואוהבי הטבע יעצרו את הקיבוץ מתוכניותיו.

תהליך טבעי הושלם?? המחצבה נסגרה ב94, (לא בדיוק עשרות שנים) והיא נראית היום כמו שהיא נראתה כשעוד עבדתי בה. יודע למה? כי המעיין הזה תמיד היה, פשוט שאבו אותו באופן קבוע אל מחוץ למחצבה. כל השאר זהה לחלוטין.

אגב, המקום היה מגודר תמיד - אבל באופן קבוע נפרץ. מרגע סגירת המחצבה הוא היה מגודר ואף נחסם עם אבנים שוב ושוב.

שתבין, אני מאחל שהקיבוץ יפול - אתה לא יודע כמה. אבל זה עדיין שטח שלו.

פורסם

יש 2 אופציות -

אופציה ראשונה - לעשות טיול השבת הזו ומי שרוצה יצטרף. במקביל לארגן בשבועות הקרובים טיול מאורגן של הפורום.

אופציה שנייה - להתמין לאירגון טיול הפורום, והשבת הזו לא לעשות כלום.

מה אתם אומרים ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני אומר - טיול רציני בפורים. שגם שומרי שבת יוכלו להגיע :)

בפורים כולם יכולים - ולנשואים שבינינו זה אפילו תירוץ מצויין לא ללכת עם הילדים לעוד פסטיגל טפשי.

נ.ב אור ראה אתמול את רכב השטח החדש שלי :lol:

פורסם

בפורים כולם יכולים - ולנשואים שבינינו זה אפילו תירוץ מצויין לא ללכת עם הילדים לעוד פסטיגל טפשי.

מה הקשר? אני נשוי ואישתי הולכת עם הילדים לפסטיבל! בשביל זה לא צריך 4X4.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני רוצה לדעת אם מחר נעשה איזה טיול קטן כי אני וחבר נבוא עם דיסקברי.

אם כן אז יהיה נחוץ לדעת איפה ומתי ומי מגיע?

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

היי, לא היה שום טיול ע"פ בקשת החברים.

מי מהמעוניינים לטיולים קטנים יכולים להיות איתי בקשר, לפעמים אני פנוי (היום הייתי בים המלח).

לבחור שרצה ירקון, דבר איתי אחרי שירד גשם 3 ימים חזק, רק אז מתחיל להיות שם מעניין, מעניין באמת זה 4ימים עד שבוע ואז יש שקיעות חילוצים עניינים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...