Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 216, 98 אוטו' מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מסוג רובר 216 98 אוטו' הוא פשוט מתחמם כמעט מגיע עד סוף המד הרדיאטור תקין ולא סתום ,הוונטה פועלת כמו שצריך אין נזילה אולי הפקק של הבלון של המים לא אטום במאה אחוז אבל בכל זאת אני מוסיף אבל ממש אני לא יכול לעבור מרחק של 5 ק"מ בלי עצירה של 10 דקות

פשוט הרכב מתחמם מהר ומתקרר מהר

שאלה בנוסף מי שמבין ברובר איפה נמצא הפקק של "ניקוז" המים מהרדיאטור

תודה מראש, רונאל

פורסם

בכל מקרה, עדיף לא לנסוע אם הרכב עד לפתרון הבעיה.

אם אתה אומר שהרכב לא מאבד מים, יכול להיות שהיוניט חום נדפק.

בכל זאת עדיף לא לסוע ולגרור את הרכב למוסך בהקדם האפשרי.

בקשר לריקון מים, אין פקק ניקוז, פשוט תנתק את הצינור התחתון שמתחבר לרדיאטור {תפוס אם באנד}.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אם אתה אומר שהרכב לא מאבד מים,

יכול להיות שרק הינט חום הלך.

בכל מקרה עדיף לא ליסוע אם הרכב עד לפתרון הבעיה.

לגבי הריקון מים, תנתק את הצינור התחתון שמתחבר לרדיאטור{תפוס אם באנד}.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לבעל הרכב שלום רב!!

יכולים להיות כמה סיבות לבעייתך :

1. בועת אויר במערכת המים - פתח את פקק מיכל העיבוי כ 10 דקות תן לאויר למצוא את דרכם החוצה לבד.

2. מניפות משאבת המים שלך נשברו בכך אין סירקולציה של המים במנוע המים מתחממים הופכים לאדים ונוצר לץ עצום במערכת . מסוכן לנסוע ככה אחד ראש יילך, שתיים מהלחץ שיווצר יפתחו לך השיניים של הרדיאטור.

גש למוסך לבדיקה הצעה שלי דרך השטח בת"א.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

הכי טוב לרכב ולכיס שלך שתיגש מהר למוסך ותסדר את הבעיה, מההכירות שלי עם האטם ראש של ה200

יש סיכוי גדול שאם תמשוך עם הבעיה יילך לך הראש.

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...