Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן ידידי המלומדים,

לפני כחודש וקצת התחדשתי בדייהטסו שרייד קלאסיק(כן זאת אם התחת, כן כן הרכב אימהות) 1.5 גיר ידני שנת 99.

ברוך השם הרכב לא מצייץ ולוקח אותי כול בוקר שלוש פעמים בשבוע מרחק של כ 90 ק"מ הלוך ושוב ללימודים כמו פנתר.

עכשיו שמתי לב למשהו מוזר, מד הדלק! נראה לי עושה חלטורות.

אני נוסע ונוסע ונוסע ונוסע, הוא לא זז, אני מבסוט, פתאום, במכה יורד רבע מהלך על הסקאלה. האם הוא עובד ככה? או שמע הוא מביא אותה בקומבינה פה?

מה שמוביל אותי לעוד סוגייה, כנראה שאין נורת מד דלק, או שלפחות לא ראיתי אותה נדלקת אף פעם, למרות שנסעתי כבר אם החץ ממש למטה(אני מתדלק רק במקום אחד), יש על הסקאלה שן אדומה גדולה, יכול להיות שזה תחליף לנורה? וכמה אני יכול לסוע על השן הזאת? מי שיש לו אחת כמו שלי או מבין אשמח לשמוע!

וזה מוביל לעוד סוגייה!

בספר נהג רשום שיש לרכב מיכל אם 50 ליטר?!?!(למה כול כך הרבה), טוב אמרתי שסבבה, טנק גדול, נמלא אותו והמתדלק יתגעגע אליי....אבל זה לא ממש עובד ככה! אספתי נתונים על התדלוקים האחרונים שלי, ולהלן הם:

86954126jm4.th.jpg

ניתן להסיק שנכנס רק 40 ליטר, היכן העוד 10? האם הם קיימים? או שהם התמלאו להם בדברים אחרים שהם לאוו דווקא דלק!

הכול איכשהוא קשור זה בזה...אשמח לתשובה

ועוד שאלה שלא קשורה לדלק, רק קצת

אני נוסע על הרכב 100 קמ"ש והוא עומד כמו חייל על 3 טורים, אני משתדל לא לעבור את השלוש אבל שמתי לב שלרכבים אחרים בעלי נפח מנוע זהה הרכב נמצא רק על 2.5 טור, שאלה זאת מופנת בעיקר לבעלי השריידים, האם זה תקין,אני מתכוון משהו שאופיני לרכב, או שיש לי זליגת כוח, ואיך אפשר לטפל בזה?

חפרתי, עימכם הסליחה

תודה מראש!

• תוכן חדש...