Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

באמצע הנסיעה נקרעה לי הרצועת טיימינד לקחתי את האוטו למוסך מורשה רנו והוא אמר לי שהתעקמו גם הבוכנות,קודם כל הוא החליף את הרצועת טיימינג לבדוק את זאת רק הבעיה והאוטו עדיין לא התניע,עלות התיקון עם חלקים מקוריים מגיע ל6500 שקל כמו כן הוא אמר לי שאני צריך להחליף את המשאבת מים למרות שאין נזילה או משהו כזה שזה עוד 1000 שקל...יש לי רנו קליאו 1200 שנת 2001 נאמר לי שהחלקים שלה בעייתיים להשיג חלופי(בוכנות) האם זה המחיר או ללכת למוסך אחר והאם זאת באמת הבעיה תודה על העזרה...אם מישהו יכול להגיב בדחיפות כי האוטו מחכה במוסך להחלטה אם לתקן או לא

נ.ב

אם יש בוכנות חלופיות ובלי משאבת מים הטיפול עולה 4800

פורסם

נראה שהוא הולך לעשות עליך סיבוב.

אם כמו שכתבת "שיפוץ ראש מנוע" הוא מה שצריך - המחיר גבוה מדי.

מה לשיפוץ ראש ולבוכנות ?

גם אם הרצועה הקרועה עשתה סמטוכה,ראשי השסתומים פגעו בראשי הבוכנות , לפעמים הפגיעות בבוכנות ניתנות לשיוף ולא תמיד צריך להחליף. אם היה צריך להתליף (בבוכנות חדשות- סטנדרט/אוברסייז שדורש גם סליבים ?) זה כבר אוברהול והמחיר היה יותר גבוה.

שים לב שלא יחליף רק שסתומים וידחוף לך גם את האלמנט -"בוכנות".

פורסם

לרנו יש חלפים תחליפיים ללא הגבלה .

לדעתי המוסך המורשה לא עושה עליך סיבוב , הוא פשוט לא לוקח סיכון ומחליף את הכל ( שלא תבוא לו אחרי חודש עם בעיה

ותבקש אחריות ) , מה גם שמחיר ש"ע מאוד גבוה , חלפים מקוריים , מע"מ וכד'.

תעשה חישוב מתמטי פשוט , מהו עלות התיקון לעומת שווי הרכב וכמה זמן אתה תחזיק אותו ברשותך.

לדעתי אם תכננת למכור אותו בשנה הקרובה תוציא את הרכב ותיקח אותו למוסך "חצר" שיעשה עבודה עם חלפים תחליפיים.

ההפרש יכול להסתכם בהרבה כסף..

פורסם

איך המוסך יודע שנשברו הבוכנות, מה, הוא הוריד את ראש ?.

להחליף מ. מים תוך כדי העבודה עוד 1000 ש"ח ?. ברח משם כל עוד נפשך בך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מתי הוחלפה הרצועה בפעם האחרונה?

כדאי לך לבדוק מחיר של החלפת המנוע קומפלט מיבוא במוסך רגיל(לא מורשה).

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

בד"כ כשמחליפים רצועת טיימינג מחליפים גם משאבה אבל העלות של המשאבה היא בסביבות 250 ש"ח לחליפית.

מאיפה אתה בארץ? אולי יוכלו להמליץ לך על מוסך לא מורשה אך מקצועי וזול יותר.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

מהרצליה...השאלה היא אם אני מחליט לא להחליף כרגע משאבה זה פוגע בכול הטיםול שאני עושה או שכרגע שהיא עובדת אז להשאיר אותה ובמקרה הכי גרוע אם ייקרה משהו להחליף אותה,אבל לא כרגע

פורסם

אצלך המשאבה מונעת ע"י רצועת הטיימינג, ולא ע"י רצועת האביזרים.

"ובמקרה הכי גרוע אם ייקרה משהו להחליף אותה,אבל לא כרגע".

ה"משהו" הזה שאתה כותב , עלול להגמר ברע, כאשר המשאבה תתפס ותקפיץ שיניים ברצועת הטיימינג. ושוב תצתרך שיפוץ ראש.

ואם לא יקרה , תיפתח עוד פעם טיימינג ?.

לדעתי צריךלהחליף גם את משאבת המים, חליפית עולה פחות ממה שכתבו לך.

דוד.

פורסם

דן, לאחר שבדקתי נראה שאתה טועה. במנועי 1200 סמ"ק של קליאו משאבת המים בטיימינג.

דוד.

• תוכן חדש...