Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לפני כמה חודשים שאלתי כאן מה הוא הלחץ הכי מתאים לגולף ואמרו לי שמקדימה 29 ומאחור 32 משהו כזה וכך עשיתי עד שהיום היה לי פנצר ושם אמרו לשים 35 בכולם !

נישמע הגיוני?

פורסם

קודם כל רשום לך בספר רכב שלך , אתה יכול לבדוק שם לפי הוראות יצרן שנית יש לך על הדלת של מכסה הדלק מדבקה שגם שם רשום לפי PSI לפי מה שזכור לי קדימה זה 1.6 ואחורה 1.8 PSI

פורסם

התייחסתי ל T-G.

בתחנת דלק הנתונים לרוב הם בPSI.

יש מקומות שבהם ניתן להחליף בין PSI ל BAR.

מצורפת לך טבלה ב PSI.

היא אמורה לענות לך על כל השאלות פשוט תמצא את הדגם הנכון והשנה הנכונה.

מקווה שעזרתי.

גילעד

Tyre pressure VW Golf.doc

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אני צריך שנת 2001 ומידת צמיג 16 מישהו יכול להיות יותר מדוייק? (כאילו להגיד מקדימה 29 ואחורה 31 סתם דוגמה) והאם יש בעיה אם אני ישאר אם לחץ 35 ב4 הגלגלים?

פורסם

מה יכול להיות יותר מושלם ממה ששלחתי?

בכל מקרה: מה שנת היצור של רכבך ומה נפח המנוע? (ואלו פרטים שהיית כבר צריך לציין בהודעה הראשונה לידעתך)

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לצערי לפנצ'ריות (לא כולם כמובן) יש טבלאות סודיות לניפוח גלגלים לפי סוג הרכב. משהו כמו "לפרטי כל הגלגלים 30 PSI עם זה מנוע דיזל תוסיף קצת לגלגלים קדימה" כמובן שאלו קשקושים ולחץ אויר ממלאים לפי הוראות יצרן.

לחץ האויר הנכון למילוי צמיגים אמור להיות רשום על משקוף הדלת, הדלת עצמה, או בתא כפפות וגם בספר הרכב.

פורסם
לצערי לפנצ'ריות (לא כולם כמובן) יש טבלאות סודיות לניפוח גלגלים לפי סוג הרכב. משהו כמו "לפרטי כל הגלגלים 30 PSI עם זה מנוע דיזל תוסיף קצת לגלגלים קדימה" כמובן שאלו קשקושים ולחץ אויר ממלאים לפי הוראות יצרן.

לחץ האויר הנכון למילוי צמיגים אמור להיות רשום על משקוף הדלת, הדלת עצמה, או בתא כפפות וגם בספר הרכב.

אחרי שהחלפתי צמיגים ישר נסעתי לתחנת דלק למלא אוויר כמו שצריך. הוא שם לי 40.

נ.ב. הלחצים מופיעים לפעמים גם במכסה פתח הדלק ולפעמים אף בבגאז' (אימפלה למשל).

• תוכן חדש...