Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קאיה שומה 01,מנוע 1600.עבר 113000 ק''מ,יד 1 ליסינג.אני יד 3.נקי. האמת שהרכב לא בעיתי במיוחד,אבל ערכו יורד ממש הרבה.כמה שאחכה יותר,אני מפסיד עליו.יש לי כמה שאלות.

כמה בערך אפשר לדרוש על הרכב?

מה אפשר לקנות בסכום שאקבל עליו + -?

תודה לעונים.

פורסם

לדרוש, אפשר כל סכום.

 

מעיון ביד 2 , דורשים עליהם סכומים שנעים בין 17000 ל22000 , אחד שפורסם במחירשל 23000, הוא יד ראשונה עם 78000 קמ, מפורסם מלפני חודש, ואין לי מושג אם הוא נמכר. בדוק, אם לא נמכר, זה נותן מדד לכמה שווה הרכב שלך מליסינג ועם קלומטרז' גבוה יותר, ובכלל, מצב השוק.

 

אם אתה מכיר את הרכב שלך כאחד שאינו בעייתי, ואינך "שונא" אותו/סובל ממנו בצורה זו או אחרת, אלא ירידת הערך, היא זו שמפריעה לך, הרי שכבר הרבה להפסיד , לא נותר, כך שבשורה תחתונה, מכירה לצורך החלפת רכב באותו הסכום, נראית לי לא כדאית.

 

אם להוסיף סכומים של 10K שח + , זה כבר עניין לשיקול, שיקול נוסף הוא, באם אתה רוצה לרכוש רכב קטן, ו/או ידני, שיהיה חסכוני יותר בדלק מחד, ופחות גדול/נוח מאידך, תוך שלקחת בחשבון את הוצאות האחזקה השוטפות, והרגישות לתקלות, בסוג האקזמפלר שתבחר, ככל שתבחר בכזה או אחר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

כמה בערך אפשר לדרוש על הרכב?

 

למה "לדרוש" ? מישהו חייב לך משהו ?

אתה יכול לבקש, וגם ככה הרכב לא ממש "מציאה" על הנייר.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

×
×
  • תוכן חדש...