Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים שבוע טוב.

פיאט בראבו [2 דלתות קופה], מה עדיף מנוע 1400 או 1600 ולמה ?

ה1400 הוא של האונו ? וה1600 של טמפרה ?

מה ההבדל במנוע 1400 וה1600 באיבזור או שאותו אבזור וכמה כוחות סוס לכל אחד מהם.

מי שיכול להביא לי תמונות של המנוע שלה ואיך המנועים האלה 1400 וה1600 שאמרתי ומה הסיפור עם 50 אחוז בראבו עם סנרוף ו50 אחוז בלי.

תודה.

פורסם

בראבה זה בעיקר רכב של צעירים,מה שאומר שהוא עבר הרבה ידיים תאונות ו"פתיחות" ברוב המקרים,צריך להתאמץ למצוא אחת שמורה.

0-100 ב11 שניות לפי נתוני היצרן בדגם ה1600 סמ"ק,103 כ"ס (במקור)

עושה 10\11 ק"מ לליטר בדגם 1600 תלוי איך אתה נוהג ואיפה.

משקל כולל 1050 ק"ג.

לאיזה מודל התכוונת בידיוק שאני יידע מה לחפש?

פורסם

דני , רשמתה בראבה והתכוונתי לבראבו. אם זה טעות כתיב לא נורא.

אני יודע שהן לא שמורות מכאנית אבל אני אחד שעושה יישורי קו. למצוא את הרכב עצמו ביד 2 לא בעיה במחיר טוב.

מודל ? 96-97-98.

פורסם

הבראבו היא 3 דלתות ולא קופה.

מנוע 1.4 80 כ"ס, הגיע לרוב עם סאן רופ ופנסי ערפל - דווקא הגרסה הזאת הייתה לרוב מאובזרת יותר.

המנוע השני הוא 1.6 103 כ"ס כפי שכבר צויין מעלי, רובן בלי סאן רופ, תוודא שיש ABS ושני כריות אוויר כי לא בכולן יש.

הגיעו כמה דגמים בודדים עם מנוע 1.8 ועוד כמה בודדים עם מנוע 2.0 בגרסת HGT.

למה אתה צריך תמונות של המנוע??

• תוכן חדש...