Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לא שיגרתית ... על אופנועים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם !

אני רוצה להוציא רישיון על אופנוע 50סמ"ק (בגלל איזה עבודה שהוצעה לי...) ואני בדיוק סיימתי את התקופה של ה"נהג חדש" מה שאומר שיש לי רישיון כבר למעלה משנתיים ...

עכשיו הבעיה היא שלפי מה שהסבירו לי אם אני כבר לא נהג חדש אני לא צריך לקחת שיעורים רק לעשות מבחן במגרש סגור .

האם זה נכון ?

מישהו אמר לי עכשיו שזה רק אחרי 3 שנים :cry:

אני מקווה מאוד שהוא לא צודק ...

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

הוא צודק.

רק אחרי 3 שנות רשיון אפשר לעשות רשיון 50 סמ"ק אחרי מבחן שליטה בלבד.

אתה תאלץ לעשות את מינימום השיעורים שהחוק דורש, ולעשות טסט שכולל רכיבה בכבישים בנוסף למגרש.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אתה צריך לעשות בערך 5-8 שיעורים ומבחן שליטה בלבד.

אני עשיתי רישיון ל 500 סמ"ק אחרי שהוצאתי לאוטו ועשיתי רק 8 שיעורים לאופנוע אבל זה ביגלל שהיה לי ל 50 סמ"ק.

פורסם

טוב אני עשיתי בירורים קצת ואתם צודקים , לפחות 3 שנים בשביל המבחן שליטה ... :cry:

טוב לא נורא , בנתיים עשיתי הסכם עם המקום עבודה שהוא ישלם לי את הרישיון ואני יחזיר לו מהמשכורת ... :lol:

אתה צריך לעשות בערך 5-8 שיעורים ומבחן שליטה בלבד.

אני עשיתי רישיון ל 500 סמ"ק אחרי שהוצאתי לאוטו ועשיתי רק 8 שיעורים לאופנוע אבל זה ביגלל שהיה לי ל 50 סמ"ק.

איפה אתה עשית את השיעורים ?

אומנם אין לי רישיון אבל היה לי אופנוע במשך כמעט שנה .... :oops: אני גר בישוב ... :oops:

אני מודע לחומרה שבעיניין אז בבקשה בלי צעקות מיותרות , היום לא הייתי חוזר לעשות את

זה כי אני מודע מאוד לכל הסכנות ...

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

לפחות תיאוריה לא תצטרך לעשות :wink:

גם אני חוסך עכשיו כסף לרישיון על אופנוע - עד 500 סמ"ק, אבל האגירה של הכסף לא כ"כ הולכת עד עכשיו.. :?

- איציק -

• תוכן חדש...