Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שבמפרט שלו כתוב

איקולייזר BMX

שליטה על DVD

שליטה על טיונר טלויזיה

מה זה השליטה על הטיוניר ומה זה על ה DVD

מה זה BMX אקולייזר

ומה ההבדל בין 800 לדגם 880 ? משמעותי ?

מצטער על כל השאלות זה ממש חשוב לי תודה רבה לכולם 8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

ה-bmx זו אופציה שפיוניר פיתחה על מנת לגרום לקבצים שהם דחוסים כמו פרומט Mp3 להישמע יותר טוב כנראה ע"י אלגוריתם מסויים שהם פיתחו,הנה הסבר באנגלית:

BMX (Bit Media eXpander) Digital Enhancement

Compressed file formats such as MP3 and WMA are now as common as the Internet. But there are people who feel that compressed music sounds thin, flat and short of depth. This is because the data representing a delicate sound barely over the threshold of perception is essentially ignored during compression.

To correct this common problem, Pioneer developed BMX technology. BMX studies what's left of the delicate sound frequencies that are usually ignored and makes the necessary adjustments. This improves the shape and overall depth of sound, which results in enjoyment to the ears, especially in the noisy car environment.

- BMX1 enhances the depth and width of the sound field, making music sound really lively.

- BMX2 improves the sense of presence.

בקשר לאופציה של השליטה על dvd לפי מה שהבנתי מהאתר שלהם זה נותן לך שליטה על יחידתdvd נוספת שמותקנת ובמקום לשלוט על כל מכשיר בנפרד אתה תוכל לשלוט גם בcd וגם ב-dvd מאותו מכשיר.

אותו הרעיון גם עם השליטה של הטיוניר של הטלוויזיה.

בקשר להבדל בין המכשירים אז עם אני לא טועה ה-800 הוא מכשיר יותר חדש ויש לו אופציה של מודול בתוספת תשלום של בלוטות' שלפי אתר היצרן ל-880 אין אופציה שכזו,משום מה ל-880 אין אופציה לחיבור usb ול-800 יש לפי היצרן.

מקווה שעזרתי.

פורסם

בקשר לבלוטות' אני רואה שלשניהם יש ! בקשר ל USB רק ל 800 יש בזה צדקת

וב 800 אין כאלו תוספות מעניינות חוץ מ

HD Radio

אז על זה הם לוקחים עוד כסף על 2 תוספות שונות ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

הם לוקחים יותר על ה-800 כי הוא חדש יותר וכי יד לו עוד 2 פונקציות.

אף אחד לא אמר שפיוניר צריכים להיות הוגנים במחירים שלהם.

פורסם

מישהו הסתכל על שאר הרכיבים? נתונים? למה הרדיו של נאדר עולה כמו שהוא עולה? אין לו שום פונקציות חוץ מלקרוא דיסק

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הרדיו דיסק של נאדר קודם כל עולה הרבה בגלל השם שלו,הסיבה השניה למחיר שלו זה בגלל הרכיבים האיכותיים שמרכיבים אותו למה שהוא.

ועם נסתכל יותר פנימה למשוואה של למה העלות של hu כמו שיש לנאדר עולה כל כך הרבה זה בגלל שהחברה צריכה להחזיר עלויות יצור למינייהם ועוד לעשות מזה גם רווח בנוסף להכל אז זה לא נכון כל כך להגיד שה-hu של נאדר יקר רק בגלל הרכיבים שלו.

בקשר להבדל מחירים בין ה-800 ל-880 אז הרכיבים הם אותם רכיבים אבל יש הבדל של 100 דולר בינייהם וחלק מההפרש נובע מכך שה-800 דגם חדש יותר ולאו דווקא טוב יותר מבחינת איכות רכיבים.

פורסם

לא הצלחתי להבין כל כך את ענין עלויות הייצור. ברור שעלויות ייצור של מוצר טוב יותר, גדולים יותר מעלויות ייצור של מוצר נחות ממנו. לייצר למבורגיני עולה כמו לייצר פונטו?

הHU של נאדר יקר כי הוא HU איכותי ביותר. נקודה. זה שעל מזבח האיכות הוקרבו כמה וכמה דברים חשובים מאד, עד בלתי מובן מדוע עד כדי כך, גם לא להריץ שיר קדימה ואחורה, זה כבר נושא לדיון בפני עצמו, אבל זה שהוא אחד המכשירים היותר איכותיים שבשוק - על כך לא ניתן לערער.

פורסם

אף אחד לא מערער על איכותו של הרדיו דיסק שברשות נאדר אבל עם באמת תבדוק מה עלות הרכיבים שבו תגלה כמה דברים מעניינים לגבי המחיר שאתה משלם עליו.

אני מבטיח לך שכשאתה קונה למבורגיני אתה משלם הרבה מאוד מעל עלות הייצור שלה מבחינת חלקים ורכיבים.

פורסם

קרחון, ייתכן ואתה צודק. למבורגיני או מקינטוש לא עובדים ביד שרה.. הם באו להרוויח - והרבה. הענין הוא שמבלי לתת לחברות הללו להרוויח והרבה - לא תשים ידך על מוצר איכותי באמת. ואין חולק על כך שלמרות התמחור שלהם - הם מספקים את הסחורה.

ניסית לחשב פעם את העלות הריאלית האמיתית של מנת גורמה במסעדת שף?

על איכות משלמים - ולעיתים הרבה.

פורסם

מה ההבדל המשמעותי בין 880 ל 9887 ? יש להם אותם פיצרים

פורסם

בזמנו ה880 היה מושווה ל9855. כמעט אותן תכונות. יש שהעדיפו את האחד, האחרים את השני. לדעתי היום זה הP80/P88 שמושווה ל9887.

לא מכיר אישית, אבל הלוק קצת מזכיר את הP9 ..

P88

deh-p88rsii_1_gallery.jpg

P90

dex_p90rs1_1_2_gallery.jpg

פורסם

שורלאק אתה צודק במאת האחוזים.

פשוט הייתה אי הבנה אני מודע לכך שבשביל לקבל מוצר טוב צריך לשלם בהתאם פשוט אמרתי שבנוסף למחיר של האיכות של המוצר בדר"כ מתווסף עלות של שם המותג שלפעמים אפילו מעפילה על איכות המוצר,ע"ע חברות מותג גדולות של בגדים שמייצרות ג'ינס מאותו הבד כמו חברות מותג קטנות יותר ולוקחות הרבה יותר,למלש ג'ינס של פולו ראלף לורן עולה 850 ש"ח וג'ינס של חברת סליו הצרפתית עולה משהו כמו 250-300 ש"ח וזהו אותו הבד עם אותה תפירה,אז איפה נעלמו להם 550-600 ש"ח?

מוצרים כמו מקינטוש הם מוצרי היי-אנד מלבד העלות הלא מבוטלת של פיתוח מוצר שכזה והרכיבים והשם שלו צריך לזכור שזו נישה מאוד קטנה בעולם הסטריאו ובפרט הסטריאו לרכב ולכן לפעמים המחירים גבוהים בגלל נתח מכירות קטן.

בקשר להפרש המחירים בין שני המכשירים אז לפי האתר של פיוניר ארה"ב ה-800 עולה 550 דולר וה-880 עולה 450 דולר שזה ממחיר msrp כלומר מחיר מומלץ לצרכן.

הנה קישורים:

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Source/CD-Players/DEH-P880PRS

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Source/CD-Players/Premier/DEH-P800PRS

זה שבאתר מסויים המחיר נמוך יותר יכול להיות מכמה סיבות,או שהם יכולים להרשות לעצמם להוריד את המחיר,או שזה בא על חשבון האחריות שאתה מקבל על המוצר,או שיש מבצע מסויים או שהם קונים את המוצר ממפיץ זול יותר וכו'.

פורסם

אני יודע שבאתר http://www.pioneerelectronics.com/

זה מחיר שונה שמתי לב לזה גם אתמול בערב שהסתכלתי ועוד משו קטן שרק עכשיו שמתי לב משום מה באתר של פיוניר בדגם של 880 לא כתוב שום דבר על הבלוטות' ובאתר של

www.onlinecarstereo.com

כן כתוב אז למי להאמין אני לא מבין ? :roll:

פורסם

למי להאמין זו שאלה מאוד קשה.

בדר"כ אתר היצרן הוא הכי אמין כי הוא זה שמכיר את המוצר הכי טוב,למרות שלפעמים יש טעויות אנוש ויש הקלדות שגויות של נתונים.

במקרה הנ"ל אני חושב שהכי בטוח זה להאמין ליצרן,או לחלופין בשביל להיות הכי בטוח זה ליצור קשר עם היצרן או עם היבואן של פיוניר בארץ ולבדוק מולם מה ההבדל בין המכשירים.

• תוכן חדש...