Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתפרא עם הרכב.נוסע רגוע.חצי זמן בינעירוני וחצי זמן בעיר.לדעתי זו צריכה מוגזמת,אם אתם נתקלתם בעיות מסוג הזה אשמח לקבל הצעות לטיפיל.תודה

פורסם

אני מנפח גלגלים בכל תידלוק ואין לי שום דבר בבגאג'.אני עונשה הכל בשביל להגיע לצריכה אופטימלית.שמתי גם תוסף.שום דבר לא עוזר.

פורסם

חבל לפתוח סתם שרשור כפול על אותה בעיה.

עניתי לך בשרשור הקודם אבל ברור שי עוד סיבות: פלאגים ופילטר דלק -מתי הוחלפו לאחרונה ?

האם חוטי ההצתה תקינים ?- הכל משפיע.

ל-1400 זו אולי קצת זללנות אבל כבר כתבתי לך, שאופי הנהיגה של הנהג הוא שמכתיב במידה רבה את צריכת הדלק וכמובן שגם אוויר בגלגלים ,תקינות החלפים שציינתי.

פרט לכך,האם ביצעת בדיקת תצרוכת דלק כמו שצריך ?כדאי לך לקרוא את השרשור ולבדוק האם בדקת כמו שצריך,יש שיטה.

אם כל החלקים שציינתי שתבדוק תקינים,עדיין זו צריכת הדלק וביצעת מדידה מדוייקת אפשר להתקדם ולגשת למכון להזרקות דלק לביצוע בדיקת 4 גזים.

אם משהו לא תקין,הבדיקה בסיכוי גבוה תחשוף את הסיבה אם אכן קיימת תקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...