Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם שעברה שאלתי לגבי ה- KENWOOD KDC 2022 שלי לעומת ה- EAGLELOARD, מה כדאי לקחת כשאני יכול להביא אחד מהם בחינם לבנתיים עד שאקנה את ה- pioneer deh-2050.

לקחתי את הקנווד לבנתיים, והוא נחמד, אבל בימים האחרונים הגיע אליי גם אפשרות להביא בחינם פאנל מסוג: MpSound RM510 משהו כזה, הוא נראה די מתקדם יחסית, וכתוב עליו WMA/Mp3 ו- 4CH X 40Watt

חוץ מזה, לא מצאתי עליו כ"כ פרטים באינטרנט, עליו או על החברה.

(הפאנל צריך להתאים למערכת עם מגבר וסאב בסיסיים, סט קומפוננט ואולי אולי - רמקולים 6X9)

הפאנלים האלו יעמדו בזה?

ואם כן, יש לי כרגע אפשרות לקחת אותו (ה- MpSound) גם בחינם במקום הקנווד, שווה יהיה להחליף ביניהם?

או שעדיף להשאר עם הקנווד עד שאקנה פאנל חדש?

תודה רבה!

פורסם

MPSOUND = EAGLEROAD

אותה רמה נחותה,מן הסתם לא תמצא עליו מידע מכיוון שיותר מסביר להניח שזו הנפצה של שם של יבואן בארץ

הם קונים את הזבל הזה בכמויות,ממציאים שם חדש וקליט (משהו כמו "אדיר פאוור" :-)) ומשווקים למי שלא מתמצא

חברות הביטוח כמובן חוגגות על המחיר (היותר זול ממה שאתה רוכש גם)

אבא שלי קיבל את ה"PILOT" מחברת הביטוח,פה לפחות מדובר על שם כלשהו ולא המצאה בלי אבא ואמא

אחרי כחצי שנה הוא פשוט התקלקל בלי סיבה,חשמל הגיע החיבורים תקינים לא נפל ולא בטיח (ונתקלתי בהמון כאלו אצל חברים שביקשו עזרה)

לקחתי את הפיוניר הישן (משהו בסביבות ה500 ש"ח היום) ששירת אותי נאמנה כ3 שנים ועבר גם 3 מכוניות ללא ציוץ

החלפתי הכול,ויש הבדל גדול באיכות בין הזבל שהיה למה שעכשיו וזה לפי אבא שלי שלא מבין במערכות ויצרנים בכלל

פיוניר גם במכשירים הבסיסיים מציעים תמורה שלדעתי אין לאחרים,לא קנווד לא סוני ובטח שלא JVC שבאמת לא סבלתי

בסדרות הנמוכות והבינוניות (1000+) לדעתי אין לפיוניר מתחרים בתמורה לשקל

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...