Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות יפיפיות כל הכבוד!

חלקן מזכירות נשכחות...הייתי שם לפני 7-8 שנים.

הייתי מוכן להתחלף איתך לא יצא לי לבקר בפארקים נראה לי שהפסדתי כמה דברים...

יש המון מה לראות שם.

פורסם

היינו שם עשרה ימים והיה אפשר לבלות לפחות עוד שבוע מבלי למצות את הכל.

בני - שמתי לב לסמל האוניברסיטה, הוא באמת מופיע בכל פינה. בכלל - מאוד נעים שם. הבנתי שהטענה היא שהפיצה הומצאה שם וגם ההמבורגר. לא יודע עד כמה זה נכון, אבל אכלתי שם פיצה והיא הייתה פשוט מעולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סקרוניס - סחטין על התמונות. תפיסות טובות.

זה מראה כמה מצלמות ה PS התקדמו בזמן האחרון.

שיחקת אותה!

נחרת בזכרוני :-D

התמונות של ההולוווין היו משעשעות אם לא הייתי נזכר שכולנו נראה כך בסוף:twisted:

פורסם

הרשים אותי שמכל החיות בגן החיות התרכזת בדו חיים וזוחלים אז אם זה מעניין אותך, להלן הפרוט עפ"י סדר הופעתן:

1. הצפרדע השחורה צהובה היא צפרדע חץ רעילה שנקראת דנדרובטוס.

2.הנמלה מתחת לזכוכית המגדלת היא נמלה חותכת עלים, הם משתמשים בחלקי העלים בכדי ליצור קומפוסט עליו גדלות פטריות .

3.הצפרדע הזהובה גם כן אילנית זהובה. אם אני לא טועה, דרום אמריקאית.

4.הלטאה האפורה הזאת היא אנולה אבירית, לטאה קובנית שכבר מזמן פלשה לחופי פלורידה והיום נחשבת לאחד מהמינים הפולשים החמורים בארה"ב.

5. התמונות הבאות הן של חומט זנב קוף. בא מאיי סלמון. משתמש בזנבו בכדי לתפוס ענפי עצים ולהשתלשל מהם בדיוק כמו שקוף משתמש בזנבו. היה חיה פופולרית מאוד בענף, יום אחד שריפת ענק (לפני כמה שנים בודדות) השמידה לחלוטין את כל אוכלוסיית החומטים בטבע וכיום מתבצע מבצע איסוף חובק עולם של חומטים שנמצאים בידי אספנים בכדי להקים גרעין רביה לשיקום החיה בטבע.

6. נחש ירוק בשם פיתון עצים ירוק. מרשים מאוד במראה אבל אחת החיות המשעממות ביותר בעולם לגידול. אוכל כ פעם בחודש וזאת השבריר שניה היחיד שבו הוא זז לאן שהוא.

וזאת הייתה ההרצה "מבוא להרפטולוגיה" לחובבים.

חוץ מזה, אני יכול לציין שהתמונות שלך גרמו לי לגעגוע עז לתפוח הגדול, מזמן לא הייתי שם :cry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מעסיקים מג"בניקים בגן החיות?

זה לא גן חיות .

גן החיות נמצא ברמת גן . התמונה בבירור מבני ברק . כנראה שרוני התבלבל , הרי שתי הערים די צמודות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מדהים שכבר עברה כמעט שנה מאז שהייתי שם...

גם כשיורד שלג וקור כלבים, מדהים שם.

מנהטן זה הכל מהכל, כל הזמן.

אנשים מכל הסוגים והמוצאים

חנויות מכל הסוגים

הכל הכל הכל!

אבל, שופינג לא עושים במנהטן, נוסעים שעה דרומה לניו ג'רזי או משקיעים קצת ומגיעים לפילדלפיה, הרבה הרבה יותר זול!

אני רק מחכה להזדמנות לחזור לשם.

בתכנית הפעם- הגעה לניו יורק, שכירת רכב וירידה דרומה עד מיאמי!

Plan B- טיסה לסיאטל, שכירת רכב וירידה דרומה עד LA.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
נחש ירוק בשם פיתון עצים ירוק. מרשים מאוד במראה אבל אחת החיות המשעממות ביותר בעולם לגידול. אוכל כ פעם בחודש וזאת השבריר שניה היחיד שבו הוא זז לאן שהוא.

חוץ מהקטע של ה-אוכל פעם בחודש, זה נורא מזכיר ילדים קטנים, אם יש לך טלוויזיה בבית. :twisted:

פורסם

אבל, שופינג לא עושים במנהטן, נוסעים שעה דרומה לניו ג'רזי או משקיעים קצת ומגיעים לפילדלפיה, הרבה הרבה יותר זול!

אני רק מחכה להזדמנות לחזור לשם.

בתכנית הפעם- הגעה לניו יורק, שכירת רכב וירידה דרומה עד מיאמי!

Plan B- טיסה לסיאטל, שכירת רכב וירידה דרומה עד LA.

תתפלא. גם אני קיבלתי המלצות לנסוע לוודברי או לפחות מחוץ למנהטן, אבל בסופו של דבר עשיתי קניות לא רעות בשדרה החמישית. אני לא מאלו שמחפשים בגדי מעצבים ולכן המבחר בגאפ או ב-H&M בפירוש סיפק אותי. מצאתי אפילו ג'ינסים לא רעים ב-20 דולר.

מה שהכי מדהים מבחינת קניות זה מייסיז - אף פעם לא הייתי שם ורק שמעתי שזו החנות הגדולה בעולם. אבל לראות את זה במציאות - הדבר הזה משתרע על פאקינג בלוק שלם וגובה של 9 קומות!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
תתפלא. גם אני קיבלתי המלצות לנסוע לוודברי או לפחות מחוץ למנהטן, אבל בסופו של דבר עשיתי קניות לא רעות בשדרה החמישית. אני לא מאלו שמחפשים בגדי מעצבים ולכן המבחר בגאפ או ב-H&M בפירוש סיפק אותי. מצאתי אפילו ג'ינסים לא רעים ב-20 דולר.

מה שהכי מדהים מבחינת קניות זה מייסיז - אף פעם לא הייתי שם ורק שמעתי שזו החנות הגדולה בעולם. אבל לראות את זה במציאות - הדבר הזה משתרע על פאקינג בלוק שלם וגובה של 9 קומות!

רוני

נכנסתי למייסיס (איך אפשר שלא אם יורדים מהרכבת ב- pan station?)

מה אני אגיד לך...סבלתי קשות!

יקר יקר יקר!

מעבר לעובדה שזה כנראה הכלבו המפורסם בעולם, לא מעניין.

כל כך הרבה אנשים ומוצרים יקרים, לפחות יש להם מקדונלס בתוך החנות :lol: (ואני לא מת על מקדונלדס)

ולגבי H&M, קניתי שם הרבה, אבל בפילדלפיה.

אגב, הצלחת לקבוע מה שם יותר...S קלאסים שחורות או לימוזינות?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אגב, הצלחת לקבוע מה שם יותר...S קלאסים שחורות או לימוזינות?

מייסיז באמת יקר רצח. נכנסנו רק כדי לחזות בעצמנו בפלא, יצאנו תוך חצי שעה אחרי שהספקנו לעבור על בקושי רבע קומה והבנו את הקטע.

יש שם באמת כמויות אדירות של מרצדסים עם נהג - כמעט תמיד הן חונות עם הנהג ישן או סתם קורא עיתון בפנים. אנשים שם חיים טוב... (בעצם, לא הנהגים :wink: ).

אגב, נסענו במונית צהובה ובלימוזינה שחורה - היה יותר נחמד במונית. בעיקר כי יש מאחור צג מגע מגניב עם שידורים, מידע ומפות GPS.

בגירה - תודה על המידע בנוגע לזוחלים!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...