Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחאה למען הספורט המוטורי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע שבועיים היו פה מלא שרשורים לגבי נסיעת מחאה לירושלים, אפילו נתתי את מס' הטלפון שלי למשהו (בנוסף למייל) ועד היום לא שמעתי שום דבר חדש... כנ"ל לגבי מועדון לספורט המוטורי??? משהו יודע מה קרה עם הדברים האלו?

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני פירסמתי תמייל ואני רציני פשוט אף אחד (כמעט) לא שלח מייל וזה נעצר אז קצת איבדתי תקווה אבל אני חושב שאם מישהו עם יותר כוח בפורום יקח את היוזמה אין לי ספק שהיא תצא לפועל כי זוהי פעולה ריאליסטית והגיונית ולא משהו בלתי אפשרי...

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אולי נארגן כבר משהו???

אחראי הפורום, כמו שהצלחתם לארגן יום גימיקאנה מוצלח, אתם יכולים לארגן גם מחאה. ואולי לשתף גם פורומים אחרים... נציגי המועדון המוטורי יכולים גם להשתתף... אפשר למצא גורמים שיעזרו

לדוגמא: "מסע מחאה לירושלים למען הספורט המוטורי בחסות מחלבות תנובה בע"מ..." :?

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אני פירסמתי תמייל ואני רציני פשוט אף אחד (כמעט) לא שלח מייל וזה נעצר אז קצת איבדתי תקווה אבל אני חושב שאם מישהו עם יותר כוח בפורום יקח את היוזמה אין לי ספק שהיא תצא לפועל כי זוהי פעולה ריאליסטית והגיונית ולא משהו בלתי אפשרי...

מאור.

צריך להיות בראש ההתארגנות בן אדם עם הרבה קשרים שקשורים למוטוריקה , זה צריך להיות מסודר ומאורגן היטב .

מקווה שהמועדון יעשה משהו בנדון .

ומחכה לעידכון .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...